un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 noiembrie 2021

11 Nov 2021  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

Hyundai Ioniq 5. Un prieten care a condus-o confirmă că este foarte mișto.

    16 comentarii

  1. Aia cu satelitul chinezesc nu era fix scenariul de la Gravity?

      (Citează)

  2. Multumesc frumos pentru lista eMag.
    Nu cred ca prind nimic pentru ca la ora aia duc copiii la cresa/gradinita dar macar incerc.

      (Citează)

    • Aparatul de cafea nu merita. Nu merita nici un aparat automat de facut cafea. Daca nu il folosesti in fiecare zi sa il cureti, exista riscul sa se faca mucegai din cauza zatului. In 2-3 zile apare riscul de mucegai. Daca l-ai uitat o saptamana deja se extinde mai departe. Un espressor manual gen sage cu rasnita su ceva profesional cu grup E61 face o cafea de calitate. Conteaza sa fie proaspata.

        (Citează)

    • da, confirm ca se face un pic de mucegai in rezervorul de zat – eu am un deLonghi
      dar nu inteleg care e problema, de ce mi-ar pasa de asta? nu are nici o legatura rezervorul de zat cu circuitul cafelei in aparat

      in aparat nu se poate face mucegai pt ca instalatia se curata automat la fiecare pornire/oprire a aparatului si nu te opreste nimeni sa o cureti manual inainte de a repara cafea, daca esti asa stresat de un pic de mucegai

      altfel, purificatorul ala de la Xiaomi este redus de la 900 de lei la 600, adica pretul normal care a fost si este peste tot

      desi eu as fi putut jura ca l-am vazut si la 400 cand cautam, ca ma batea gandul

        (Citează)

    • Recomanda niste modele de espressoare manuale, chiar sunt in cautare de asa ceva.

        (Citează)

    • @Louis: Lelit PL042TEMD sau Gaggia Clasic. Lelit Bianca daca vrei si poti sa dai 2k EUR pe el. La Gaggia si Bianca iti mai trebuie si o rasnita bunicica (cutite conice, reglare stepless de preferat).

        (Citează)

  3. meshul ala TP link are o reducere exraordinara, iar Ioniq chiar pare cool de tot, cica in realitate pare mai mare decat se vede in poze/video

      (Citează)

  4. Foarte folositoare lista de emag.

      (Citează)

  5. Aș avea nevoie și eu de un scaun, iar cel din lista ta, Radu, pare un pic suspect de bun la prețul de acum — 279 lei. Dilema mea este dacă nu cumva motanul din familia noastră nu ar fi tentat să-ți bage ghearele prin acea plasă. Știu că și tu ai pisici, nu crezi că ar fi tentate?

      (Citează)

  6. Aia cu extinderea metroului e la fel de realizabila ca planurile mele de a o bifa pe Anna Lesko

      (Citează)

    • Asa e ca nu ai fost prin zona aia, nu?
      Ca daca te-ai duce ai vedea ca deja se lucreaza serios.

        (Citează)

    • La ce fel raspunzi pe aici as putea extinde aria spunand ca e la fel de realizabila ca planurile tale de a bifa pe oricine.

        (Citează)

    • Mario:
      Asa e ca nu ai fost prin zona aia, nu?
      Ca daca te-ai duce ai vedea ca deja se lucreaza serios.

      Se lucrează serios? Dacă ai fi citit articolul ai fi aflat că „miercuri, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a semnat contractul pentru realizarea studiilor de prefazabilitate şi fezabilitate, necesare demarării lucrărilor.”
      Tipic românesc…

        (Citează)

    • Asta voiam sa intreb si eu. Cine lucreaza serios, in conditiile in care Primaria abia face studii de prefezabilitate? Poate o fi vreun investitor privat care vrea sa ne faca o surpriza.

        (Citează)

  7. Am terminal 5G, dar nu sunt dispus sa plătesc mai mult pentru serviciu. De ce? Simplu, nu merită să dau mai mult pe același serviciu. Viteza mai mare? La ce folosește? E suficientă și banda din 4G. Practic, aștept să treacă serviciul din 4G in 5G și atît. Pai stați strimb și ginditi drept, merită 5 euro în plus doar ceva viteza suplimentara? Am acum abonament de 10 euro pe care l-am obținut la banii ăștia pretinzind că mă portez la Digi, nu există abonament de 10 euro în ofertă cu 50GB de date din care mai mult de 10 nu consum.

      (Citează)

  8. Lol, am abonament de 5 euro cu 115 go net si ceva pass-uri nelimitate la 5 euro. Bonus am si roaming. Abonamentul tău e teapa.

    finch:
    Am terminal 5G, dar nu sunt dispus sa plătesc mai mult pentru serviciu. De ce? Simplu, nu merită să dau mai mult pe același serviciu. Viteza mai mare? La ce folosește? E suficientă și banda din 4G. Practic, aștept să treacă serviciul din 4G in 5G și atît. Pai stați strimb și ginditi drept, merită 5 euro în plus doar ceva viteza suplimentara? Am acum abonament de 10 euro pe care l-am obținut la banii ăștia pretinzind că mă portez la Digi, nu există abonament de 10 euro în ofertă cu 50GB de date din care mai mult de 10 nu consum.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus