un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Iată 17 noi produse vedetă cu preț redus la eMAG Black Friday

11 Nov 2021  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

28 comentarii

Au apărut primele produse vedetă de la eMAG, dincolo de cele pe care le veți putea găsi în ghidul de informare. O listă completă cu toate produsele vedetă, peste 50, am publicat aici.

Avem așa:

Câteva cuvinte despre ce știu din această listă.

Televizorul Samsung 65QN90A de 65 de inci este o ofertă bună. Este din generația nouă, se apropie foarte mult de performanțele unui OLED de bună calitate, are chiar și un port HDMI 2.1 pentru input 4K @ 120 Hz. Dacă vă doriți un televizor mare și performant, acest Samsung are un preț bun. Dezavantajul principal este că nu are Dolby Vision, ci alte standarde HDR, dar și acelea sunt suportate de Netflix.

Roborock S6 MaxV este cel mai bun al seriei S6 și mi se pare și atractiv la acest preț. Are inclusiv 2 camere în față cu care recunoaște obiecte mici și le evită, ca să nu se mai blocheze în jucăria pisicii sau alte prostioare, mop controlat electronic, putere mare de aspirare. Chiar este un robot foarte bun.

TP-Link Deco X60 are un preț excelent. Este un sistem mesh cu 3 unităti în pachet și capacitate mare, 574 + 2.404 Mbps. Cu 3 unități, acoperă o casă mare. Fiecare unitate are 2 porturi Gigabit și 4 antene interioare, suportă beamforming și MU-MIMO. Mi se pare overkill pentru un apartament normal, este deja un sistem gândit pentru case și multe dispozitive, inclusiv IoT (camere de supraveghere, senzori, difuzoare smart etc). Foarte bun prețul!

Căștile over-ear Sony WH-1000XM3 sunt foarte bune. La vremea lor aveau probabil cea mai bună anulare activă de zgomot (Sony știe să facă ANC) și sunet foarte bun, plus că se rabat pentru transport și au autonomie de vreo 30 de ore. În generația lor, au fost printre cele mai bune, la mare concurență cu Bose. Între timp a apărut generația XM4, dar a adus doar îmbunătățiri minore. Anul trecut de Black Friday costau 1.000 de lei.

Espressorul Philips este un model simplu, prepară espresso și cafea lungă (sau americano, probabil). Spumarea laptelui o face utilizatorul, espressorul are țeavă de abur în acest sens. În general cam astfel de espressoare sunt de găsit la 999 lei de Black Friday.

Dacă vreun cunoscut de-al meu cumpără acel Talisker de 41 de ani și-l desface, poate-mi dă și mie un shot. Am zis de multe ori că Talisker 10 ani este printre whisky-urile mele preferate, ușor afumat, mieros, foarte bun. Până acum câteva luni, acest Talisker 41 ani a fost cea mai tare ofertă a distileriei. Între timp au scos unul de 43 de ani numit Xpedition Oak, dar nu m-ar mira să fie de fapt același whisky ținut încă 2 ani în butoaie.

Este un whisky pus la butoi în 1978, gândiți-vă la asta! Prețul nu-i deloc rău. Pe la străini o astfel de sticlă costă mai mult, plus că eMAG o livrează împreuna cu alte 6 single malt-uri de calitate, inclusiv un Caol Ila Distillers Edition, un Cardhu 18 ani și altele.

Ghete US Polo Assn arată bine, iar la 119,99 lei par un best deal. Tricou din acela US Polo Assn am avut și eu, dar pe altă culoare. Am dat 90 sau 100 de lei pe el în outlet. Material bun, plăcut pe corp. A intrat la apă după câteva spălări, dar aș mai lua.

Pachetul de 12 sticle Jameson cu ciubăr chiar vă furnizează și un ciubăr. Are 1 metru înălțime, 1,8 metri în diametrul maxim și încălzire cu sobă cu lemne. Practic, acea ofertă se ia pentru ciubăr, că poate vă doriți unul pentru voi sau pentru casa sau pensiunea pe care o dețineți.

 

Dacă vă atrage ceva din aceste oferte, adăugați-le în favorite, ca să mergeți direct la ele mâine la “deschiderea” magazinului. În rest, ce să zic… mult succes la lupta tradițională din dimineața de Black Friday. Să prindeți ce vă doriți!

Vă doriți vreun produs? Ne batem mâine dimineață pe ceva anume? Că eu încă nu m-am decis dacă îmi trebuie sau nu o dronă :D

    28 comentarii

  1. Numa eu n-am avut noroc in viata cu TPLINK? Creca am schimbat vreo 6 routere, toate praf. Mai am un singur switch care inca merge ok. Nu as cumpara nici batut.

      (Citează)

    • Da, esti singura oaie fără noroc.

        (Citează)

    • Eu am gen mai veche de mesh si merg excelent, doar de appul rudimentar pot sa ma plang.

      in schimb am avut ghinion cu aproape orice produs asus, pana la faza ca fara firmware tomato (adica cu ala standard a lor) mergeau execrabil.

        (Citează)

    • Da eu am pățit-o cu două routere tp link care s-au stricat dar a fost ok unul cel puțin avea garanție extinsă gratis. Pe ambele am primit banii înapoi de la emag ca nu le mai comercializau. Dar nu mi-am mai încercat norocul anul trecut din banii primiți înapoi mi-am liat alt brand

        (Citează)

  2. nu stiu ce sa zic de oferta cu ciubarul, pe emag scrie ca e 12.200 lei, tu zici 4.999 lei redus de la 6.459 lei, poate fac baietii o schema a la Altex si il pun maine cu 50% reducere de la 12.200 la 4.999 :))

      (Citează)

  3. Tricoul Polo o sa dispara in primele secunde, iar SSD-ul merge bine pentru backup cu un rack extern.
    Urmaresc o camera auto si niste Skechers-i. In rest, nimic interesant.

      (Citează)

  4. O să încerc să achiziționez acel laptop de “gaming”, căștile huawei. Îmi face si canon-ul cu ochiul deși inclin spre un Sony A

      (Citează)

  5. Eu vreau un LG de 77′
    E vina ta: https://www.nwradu.ro/2021/11/diferente-serii-oled-lg/
    Daca pretul scade la 5 cifre :)
    Daca nu scade, raman bogat.

      (Citează)

  6. MacAndrew:
    Tricoul Polo o sa dispara in primele secunde, iar SSD-ul merge bine pentru backup cu un rack extern.
    Urmaresc o camera auto si niste Skechers-i. In rest, nimic interesant.

    Acel tricou polo e carpa de sters pe jos. Gasesti calitate asemanatoare sau mai buna daca faci o filtrare corecta pe AboutYou. Probabil se va vinde pentru ca brand-ul contine ‘Polo’ in nume. Altfel, n-are nicio legatura cu Polo Ralph Lauren.

      (Citează)

  7. Radu, pot sa te întreb te rog un mic detaliu. Espressorul Philips este vândut de ForIT – seller separat. Atunci înseamnă că și acest seller participa la Black Friday prin eMag? Sau trebuie să găsesc espressorul ce se livrează de eMag. Mulțumesc

      (Citează)

    • Ai jos un buton alte oferte. Gasesti acolo vandut de emag.

        (Citează)

    • Toți vânzătorii care doresc să participe la campania emag o pot face, cu propriile oferte. Doar ca nu sunt prezentati in paginile speciale cu cantități imense aduse pt BF. – sursa: sunt vanzator mkplace

        (Citează)

  8. SSD-ul acela ADATA trebuie vanat, e in mare pierdere pretul.

      (Citează)

  9. HDD-ul ăla are probleme, o să înjurați eMag dacă îl folosiți ca Primary disk

    Pe site scrie că nu mai exista bocancii in stoc.

    H&M are azi oferte in aplicație foarte faine, bluze și hanorace la 70-80 lei

      (Citează)

  10. Alin:
    Ai jos un buton alte oferte. Gasesti acolo vandut de emag.

    Multumesc frumos!

      (Citează)

  11. Taliskeru clar.
    N-am prea inteles oferta cu ciubarul. 12 sticle sunt cam putine ca sa faci baie in Jameson, si de baut iese cam scump.

      (Citează)

  12. Tin de mult timp acele casti Sony la favorite, sper sa apuc sa le cumpar maine. Si bineinteles o sa fac stoc de scutece.

      (Citează)

  13. Qledu ala ptr utilizatoru obisnuit e o vrajeala. Mergeti pe seria au8000 sau au9000. La aceiasi diagonala costa pe juma si nu o sa observati nici o diferenta la imagine.

      (Citează)

  14. Cosmin:
    Da, esti singura oaie fără noroc.

    nop, nu e singura.

      (Citează)

  15. monciu:
    nu stiu ce sa zic de oferta cu ciubarul, pe emag scrie ca e 12.200 lei, tu zici 4.999 lei redus de la 6.459 lei, poate fac baietii o schema a la Altex si il pun maine cu 50% reducere de la 12.200 la 4.999 :))

    iti dai seama ce incompetenta si durere in cur de lege e si la ei daca fac cacaturi de genu cu linkuri pe care pe urma le distribuie la bloggeri pt promovare.

    Amuzant ar fi sa pateasca un altex, amuzant si meritat.

      (Citează)

  16. Ma enervează ca simt ca sunt suficiente detalii despre ciubarul ăla. Dacă are ceva garantie, grosime lambriu, etc. Pare tentanta oferta. Și nici nu spune dacă vine cu capac sau nu…

      (Citează)

  17. ANPC a pus la dispoziția consumatorilor din toată țara o adresă de e-mail dedicată, bf@anpc.ro

      (Citează)

  18. Bogdan: Acel tricou polo e carpa de sters pe jos. Gasesti calitate asemanatoare sau mai buna daca faci o filtrare corecta pe AboutYou. Probabil se va vinde pentru ca brand-ul contine ‘Polo’ in nume. Altfel, n-are nicio legatura cu Polo Ralph Lauren.

    Sunt 2 firme total diferite. Vrei Ralph Lauren? Scoți în jur de 500 lei pe tricou.

      (Citează)

  19. Acel tricou este pe Fashion Days cu acceeasi suma. Aveau cam 5 culori. Luati de acum….

      (Citează)

  20. Nu m-am hotărât între placa de îndreptat parul Rowenta și Liziera de Lac casă.
    Cred ca iau casa totuși, ca sunt chel.

      (Citează)

  21. E probabil o greseala la pretul ala Tp-Link X60.
    E 350 GBP pe Amazon.uk.
    La 679 lei e doar putin mai scump decat sistemele lor mesh de baza.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus