un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul McDonald’s are și stație de încărcare mașini electrice (plus: am încercat noul Bon Beef)

26 Nov 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

6 comentarii

McDonald’s a deschis restaurantul numărul 90 în România și acesta are și stație de încărcare a vehiculelor electrice. Mă bucur că se instalează tot mai multe astfel de încărcătoare. Nu știu dacă este primul cu așa ceva, dar bravo lor că fac astfel de stații. Este în zona Pallady, vizavi de zona IKEA-Lidl-XXXLutz.

22 kW, montată în colaborare cu Plugpoint, model Enelion Plugbox Duo Power. Nu știu dacă plătești ceva pentru încărcare sau face McD cinste cu niște electroni în mișcare.

Știți ce mi-ar plăcea să văd? Încărcare pentru trotinete electrice. Cred că ar fi și mai utilizată de clientela uzuală McD. N-ar fi greu, ar fi bune două prize de exterior la fiecare masă de pe terasă și, dacă cineva vine cu trotineta, își aduce singur încărcător. Sunt prea multe mufe și standarde ca să asiguri direct conector de încărcare. Cred că și mulți curieri Glovo/whatever ar fi fericiți să mai încarce 10 minute cât așteaptă o comandă.

Apropo de McDonald’s, zilele trecute am comandat noul sandviș Bon Beef. Am făcut și un clip video cu asta. Din păcate, curierul Glovo a vărsat sucul la transport și am primit o pungă plină de Fanta, dar noroc că n-a intrat în sandviș. Bon Beef este bun, dar nu remarcabil, nu se apropie de acel legendar Bacon Clubhouse de acum câțiva ani care era perfect. Bon Beef are carnea mai groasă și sosul de ciuperci și ceapă este inedit, dar nu musai ceva ce să vrei să comanzi din nou.

Cât despre Glovo, despărțitoarele alea din cutia de transport au și rolul de a nu lăsa o pungă de mâncare să se miște în voie atunci când curierul pedalează sau ocolește gropi sau conduce ca-n Need for Speed. Chiar pot fi utile! Nu știu dacă la Glovo se poate lăsa bacșiș după primirea comenzii, dar data viitoare voi investiga asta. Este o greșeală să bifezi valoarea tip-ului înainte să vezi cum ai primit comanda.

Susține-mă cu un Subscribe:

    6 comentarii

  1. Era nevoie de un MC in zona aia.

      (Citează)

  2. 22kW..impresionant!

      (Citează)

  3. Sorin: Da, mai ales de cand s-a inchis restaurantul Ikea :D

    am fost chiar ieri la IKEA Pl si am mancat exact la restaurant! #maibinetacidacanucunosti

      (Citează)

  4. Expresia faciala spune totul. Am murit de ras.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus