un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rockstar relansează trilogia Grand Theft Auto pe 11 noiembrie

26 Oct 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition se numește și include GTA 3, GTA Vice City și GTA San Andreas. GTA 3 a fost primul joc pe formatul modern 3D, adică un oraș întreg construit pe acolo, sărituri, mașini, nebunii. A fost unul dintre jocurile care au schimbat industria gamingului.

Trilogia va fi disponibilă pe PC, PS5, PS4 și Switch. Cerințele de sistem sunt joase, se recomandă Core i7-2700K și GeForce GTX 970, cele minime sunt și mai jos. O găsiți la Rockstar, PlayStation Store.

Problema mea este cu prețul, care-i clasicul 60 de euro. 60 de euro pentru 3 jocuri lungi, ce pot oferi sute de ore de joacă, nu pare un preț rău raportat la ce primești. Pe de altă parte, dacă deja le-ai jucat, parcă nu-ți vine să le iei. Pentru cei care nu le-au jucat la vremea lor și n-au ce juca acum, trilogia poate fi o combinație foarte bună. Vice City, cel puțin, a rămas legendar, însă mie mi-a plăcut mult și GTA 3, învățasem aproape pe de rost orașul acela și diversele sale scurtături, mă chinuiam să fac unique jumps șamd.

Grafica este îmbunătățită, dar nu vă așteptați la jocuri noi. Au texturi de rezoluție mai mare, draw distance mai mare, ceva schimbat pe la iluminare și alte îmbunătățiri, dar în principiu se cunoaște că sunt jocuri vechi.

    10 comentarii

  1. E vreun motiv pentru care omiti sa mentionezi platforma Xbox? BTW, daca pretul e o problema, San Andreas Remastered va fi disponibil gratuit la lansare pe Xbox Game Pass.

      (Citează)

  2. Adică Rockstar a făcut ce au făcut deja modderii? Pe deasupra pe gratis și deja disponibil pentru PC.

      (Citează)

  3. Planul e in felul urmator: clientii tineri iti vor lua pachetul la full price ca sa experimenteze cu adevarat cum a pornit fenomenul. Altfel probabil nu s-ar atinge de un titlu fara widescreen, fara refresh rate mare, cu texturi varza pentru standardele actuale. Din trailer par mai cartoony, ceea ce nu e un lucru rau, sunt multe jocuri actuale care au stil asemanator.
    Noi astia mai batrani fie am jucat jocurile piratate fie am platit full price pe ele si le avem prin librarii si nu ni se va parea combinatie la inceput. Insa probabil multi le vor lua peste 1-2 ani cand va cobori pretul si vor aparea si la o extra reducere prin vreun summer sale, sa fie si versiunea aia noua in librarie :-D

      (Citează)

  4. orice numai sa nu lureze la ceva nou.

      (Citează)

  5. Imi aduc aminte cand a aparut San Andreas pe torenti (ala cu “mintedeschisa”.eu rupea la 0day release) , pfoaa ce nebunie a fost atunci cu jocul asta faceai super ratie daca-l descarcai…
    In alta ordine de idei nu am jucat niciodata San Andreas, cred ca am jucat 3 putin, dar cam atat.
    In alta ordine de idei, legat de trilogie: “ain’t nobody got time for that…”

      (Citează)

  6. A câta oara vor sa mulgă vaca asta în loc sa facă 6-le?

      (Citează)

    • Gaelex:
      A câta oara vor sa mulgă vaca asta în loc sa facă 6-le?

      Vezi ca pana sa faca 6le cred ca au anuntat ca o sa faca un nou remaster la GTA5(cum au facut si cand au lansat PS4), pentru Series X si PS5.

        (Citează)

  7. Instabuy pe Nintendo Switch.

      (Citează)

  8. Andrei:
    Imi aduc aminte cand a aparut San Andreas pe torenti (ala cu “mintedeschisa”.eu rupea la 0day release) , pfoaa ce nebunie a fost atunci cu jocul asta faceai super ratie daca-l descarcai…

    Eu inca am in bookmarks openul :) Din cand in cand dau “open all” si ma astept la o surpriza

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus