un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trailerul Uncharted arată promițător și poate fi un Indiana Jones modern

22 Oct 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

13 comentarii

Seria de jocuri Uncharted este excelentă, sper că ați avut ocazia să o jucați pe PlayStation. Uncharted 4 va fi lansat în 2022 și pe PC, probabil în jurul datei lansării filmului, dacă totul merge bine.

Trailerul filmului, lansat astăzi, mi-a lăsat o impresie bună. Tom Holland este plăcut. Acțiunea pare spectaculoasă, filmul este filmat și în diverse locuri arătoase de pe glob. Dacă merge bine, ar putea fi următoarea serie Indiana Jones, că subiectul este destul de asemănător: căutarea unor comori vechi, cu descifrat indicii și hărți vechi, luptat cu ceva inamici ce vor ei comoara și scene spectaculoase.

Marky Mark primește rolul Sully, ajutorul personajului principal Nathan Drake. Chloe Frazer este jucată de Sophia Ali. Ar trebui să fie în cinematografe pe 18 februarie.

Să o mai zic odată. Sper să aibă succes filmul pentru că vreau o serie nouă stil Indiana Jones și cu actori mai energici.

    13 comentarii

  1. Un fel de James Bond + Indiana Jones = Love, dar cu un actor care arata ca un copil :)) (nu mă înțelege greșit, am jucat toată seria Uncharted și mi se pare fenomenală, dar de aceea am ceva așteptări de la filmul acesta)

      (Citează)

    • Nathan Fillion s-a (cam) îngrașat .. cumva iremediabil după lungul serial Castle..
      Are umor si era preferabil oricui..
      Dacă arata ça in superbul SF Firefly era ce trebuie..

        (Citează)

  2. Tom holland e motivu ptr care ma uit cu scarba la spiderman si avengers. Pare un sugaci neintarcat. Pe de alta parte mark wahlberg, jos palaria, alfa man.

      (Citează)

  3. Daca vi se pare ca Tom Holland arata prea copil inseamna ca nu sunteti voi publicul tinta pentru film. E pentru “young adults”, dar trebuie sa punem actori cu buletin valabil, sa aiba si mamele (tatii?) la ce sa se uite.

      (Citează)

  4. Cred că filmul ăsta avea șanse să fie un box office hit dacă era Nathan Fillion in rolul lui Nathan Drake. Rolul ăsta ar fi fost mănușă pentru el. Nu cred că cei de la Sony nu au încercat să-l pună în film…poate a refuzat el sau cine știe ?! Până la urmă puteau alege un actor care sa nu aibă fața asta de copil prost, nu înțeleg alegerea asta.

      (Citează)

  5. Și în jocuri Nathan e pe la 40, în timp ce Sully are după aparențe vreo 60. Nici mie nu-mi place distribuția dacă ne gândim la vârsta pe care o au personajele în joc însă trebuie să ne amintim că în unul din jocuri (cred că 4?) există o parte din joc în care Nathat e tânăr deci ne putem gândi că personajul a avut o viață de aventurier încă de foarte mic copil.

    Cine știe,poate devine seria asta un fel de X-Men iar peste 20 de ani Tom Holland o să ajungă la vârsta potrivită conform jocului

      (Citează)

  6. Am jucat toată seria Uncharted, îmi place teribil.
    Când am auzit că urmează să devină film, primul gând a fost “oare cine îl va interpreta pe Nathan Drake ? Nu va fi ușor să găsească un actor care să te transpună in atmosfera din joc”.
    Și da, cu puberul ăsta în rolul principal se confirmă că e al naibii de greu.
    Nu-l voi vedea, vreau să rămân cu carisma actorului din joc.
    Nathan Filion ar fi fost o alegere mult mai inspirata, nu trebuia să-l întinerească digital decât cu vreo 10 ani.

      (Citează)

  7. nwradu:
    Fillion are 50 de ani.

    Are, dar noi inca putem sa visam..

      (Citează)

  8. nwradu:
    Fillion are 50 de ani.

    Si ce daca ? Ai vazut scurt metrajul ala low budget facut de Fillion cu echipa lui ? Totul a plecat din 2007-2008 cand s-a anuntat un film Uncharted cu Nathan Fillion si Mark Whalberg dar pana s-au hotarat ei sa inceapa filmarile, cei cu bani (probabil) au hotarat ca a imbatranit Fillion si nu mai e bun. Fillion cred ca a filmat chestia asta ca sa nu lase fanii dezamagiti total :) Ma rog…nu mai conteaza, fiecare cu opiniile lui. O sa las aici link de la filmuletul cu Fillion.
    https://www.youtube.com/watch?v=v5CZQpqF_74

      (Citează)

  9. Tom Holland nu este Harisson Ford, asa cum nici Oltcit nu este Citroen.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus