un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Știri despre tehnologie – 7 octombrie 2021

7 Oct 2021  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

Laptopul acesta Alienware X15 pare mișto:

  15 comentarii

 1. Legat de Antonov AN225, se va afla cam cu o ora inainte pe ce directie va ateriza.

  Mai multe detalii aici https://boardingpass.ro/cel-mai-mare-avion-din-lume-aterizeaza-joi-la-bucuresti-de-unde-il-poti-vedea/

    (Citează)

 2. eMag continua sa ma uimeasca: am comandat un tub de spuma poliuretanica, il gasesc cu capacul spart si, mai important, fara teava prelungitoare cu care sa aplic produsul. Sun, alo da, trimiteti niste poze, trimit, mda, va trimitem altul. Domle, mie imi trebuie maine dimineata devreme, nu aveti cum, o sa cumpar altul unde voi fi. Atunci va dam un voucher si nu ne mai dati produsul deteriorat, e bine?
  Bine, oricum nu il pot folosi..
  A doua zi cumpar alt tub si seara apare voucherul.
  Surpriza: valabilitatea lui incepe peste 60 zile =))

    (Citează)

 3. Nemtii sunt seriosi? cred. Daca ar vinde in Romania s-ar evita giumbuslucurile cu Amazon de si altele. Plus garantie adevarata, cu intermediere emag. Ramane si sa vrea ei sa vanda in Romania.

    (Citează)

 4. Nu cred ca Genius inseamna ca timp de 60 zile nu te poti folosi nici de produsul comandat si livrat in stare inutilizabila nici de contravaloarea lui

    (Citează)

  • @Vali – iti poti primii banii inapoi imediat cat timp returnezi produsul, in cazul descris mai sus persoana nu a returnat produsul, ci doar a primit un voucher cu contravaloarea sa + pastrarea produsului.

     (Citează)

 5. VechiulBogdan

  07/10/2021 la 2:26 PM

  Primele placi de baza cu Pci-e express 5 trebuie sa apara in noiembrie dupa ce se lanseaza procesoarele Alder Lake.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus