un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 octombrie 2021

28 Oct 2021  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Noi jocuri la State of Play octombrie. Întreaga prezentare este pe canalul PlayStation:

    11 comentarii

  1. Ma mir ca a durat atat sa implementeze optiunea de link in sticker pe Instagram, sunt convinsa ca bloggeri au cerut-o demult, ca link in bio e anevoios tare. Mai e si optiunea de swipe up pe story, dar nici aia nu e tocmai prietenoasa, si oricum nu merge la postare, ci doar pe story.

      (Citează)

  2. De ce sunt 2 tipuri de bullet points?

    BF-ul Altex este facut intentionat prost, ca sa saboteze eMAG.

    Dar de ce este atat de jenant si BF-ul Flanco?!

      (Citează)

  3. UBER nu achiziționează 50.000 de Tesla. Aceștia urmează să folosească 50.000 din cele 100.000 vehicule Tesla care vor fi achiziționate de către Hertz.

      (Citează)

  4. Sunt înșelătoare articolele în genul ăla despre Apple M1 și M1 Pro/Max. În primul rând Tomb Raider e unul dintre jocurile care a trecut la Metal API, nu e cazul tuturor jocurilor de pe mac. În al doilea rând, puține jocuri (dacă sunt) sunt native M1, majoritatea merg prin Rosetta. În al treilea rând, dacă până acum erau puține jocuri pe mac cu x86, acum sunt… mai puține.

    Legat de grafică, m-am uitat aseara la un review și M1 Max pe 16” și pe Unigine Heaven (care merge tot prin Rosetta) avea un scor destul de mic, mult sub modelul de anul trecut cu i9 și Radeon Pro 5600M (ca reper, 5600M e prima placă video dedicată capabilă pe mac). Drept, cam dublu față de M1, dar acolo discutăm de nivelul graficii integrate în CPU, nu de plăci video dedicate.

    Cred că ce e optimizat pentru M1 (oricare ar fi el) va merge foarte bine, dar nu sunt laptopuri (sau desktopuri în cazul Mac Mini sau iMac) pe care să pui ce ai chef și să zboare. Eficiența și consumul sunt însă remarcabile.

      (Citează)

  5. Utilă treaba cu link-urilor pe Instagram, ceea ce mă face să zic: În sfârșit!

      (Citează)

  6. Lavazza Gusto Forte este mai buna decat Doncafe verde?

      (Citează)

  7. Lavazza Gusto Forte este o cafea foarte tare cu gust amarui de cafea prajita prea mult. Mie nu-mi place.

      (Citează)

  8. Adrian:
    Lavazza Gusto Forte este o cafea foarte tare cu gust amarui de cafea prajita prea mult. Mie nu-mi place.

    nasol.. credeam ca oferta aia e pentru adrian.

      (Citează)

  9. Nu mai merge RSS? Ultimul articol primit pe Feedly e cel cu BF la Altex… :(

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus