un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 octombrie 2021

26 Oct 2021  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

93.000 de doza 1. Rata de incidență în București scade, posibil să fi ajuns la un platou aici.

  16 comentarii

 1. Cel putin rata de incidenta din Bucuresti este falsificata grosier, este de ajuns sa pui numerele intr-un excel si sa vezi cum se schimba cu zeci de mii total populatie.

  Este matematic imposibil sa ai mai mult de 2500 de persoane diferenta de la o zi la alta calculand populatia pe baza cazurilor si incidentei.

    (Citează)

 2. Flanco a inceput BF doar pe hartie
  Pret TV Samsung in oferta BF identic cu emag ul

    (Citează)

 3. Apropo de Tesla – bitcoiul inapoi la 62k, new high. A fost 30k in August. Inflatie.

    (Citează)

 4. Apple One in Romania cand?

    (Citează)

 5. Flanco nu a început Black Friday de câteva zile bune? Nu de alta, dar tare am impresia că am mai văzut acel landingpage de curând..

    (Citează)

 6. Marean:
  Apropo de Tesla – bitcoiul inapoi la 62k, new high. A fost 30k in August. Inflatie.

  eu zic ca se duce in 90-100k pana in decembrie :P

    (Citează)

 7. Razvan C:
  Parcă sunt sub același grup, parcă eMag achiziționase Flanco.

  Intr-o vreme birourile eMAG si Flanco erau pe acelasi etaj al cladirii.

    (Citează)

 8. Carcotasilor, eu am luat castile Bose QC35 II. Chiar e bun pretul: https://www.flanco.ro/casti-audio-over-ear-bose-qc35-ii-wireless-bluetooth-noise-cancelling-microfon-silver.html
  Multumesc pentru atentionare, nu ajungeam pe site la Flanco altfel.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus