un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 octombrie 2021

21 Oct 2021  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

 

    11 comentarii

  1. Daca ar baga M1 Max intr-un mac mini (pot sa-i zica ceva cu Pro sau Max in coada daca vor, ca sa poata sa ceara 1000 de dolari in plus) ar fi prima oara in viata mea cand mi-as pune problema sa trec la un calculator Apple

      (Citează)

    • Probabil la anul dar, deși nu cred că se mai justifică un tower, nu va fi prea ieftin pentru că trebuie să fie mult peste Mac Mini din toate punctele de vedere (ar înlocui Mac Pro-ul).

      Mac Mini ar trebui să rămână ceva ieftin, iar tot felul de combinații care apar prin leak-uri nu-și prea au rostul (gen Mac Mini Pro, whatever that means). Eu sunt convins că cei ce vor o anumită configurație într-un anumit buget sunt foarte puțini.

        (Citează)

  2. A aparut in cinema DUNE. Merita sa mergeti sa il vedeti(daca sunteti vaccinati)

      (Citează)

  3. Au cam dat lovitura dacă M1 Max e peste RTX 3070. Radeon Pro 5600m de anul trecut cam era puțin sub RTX 3060, dar costa vreo 800 de euro ca upgrade. Acum iei practic o nouă iterație de laptop, dar semnificativ mai puternic și mult mai eficient, cu 800 de euro mai puțin.

    Fptul că Apple nu s-a lăudat totuși cu framerate-uri din jocuri îmi lasă impresia că acolo nu va fi peste o placă video dedicată serioasă. În rest, dacă n-ai nevoie de Windows, MacBook-urile sunt o afacere tot mai bună de la un an la altul.

      (Citează)

  4. Alin:
    A aparut in cinema DUNE. Merita sa mergeti sa il vedeti(daca sunteti vaccinati)

    Nu o sa inteleg niciodata de ce oamenii prefera 3D blurry in loc de un 2D clar ca lacrima. Fuck this shit! Cred ca e doar interesul studiourilor sa poata justifica pretul mai mare al biletelor. Altfel, 3D-ul la nivel de home entertainment a murit de mult.

      (Citează)

    • Daca as putea alege la cinema intre Dune 2D si Dune 3D, as alege 2D. Sa stau 2-3 ore cu ochelarii aia pentru 3 efecte ca zboara ceva spre tine, mai bine ma lipsesc.

      Din pacate nu prea am de ales.

        (Citează)

  5. Zi-ne ceva de televizorul ăla de la Samsung, care împarte ecranul și te vezi cu prietenii când te uiți la meci/film/talkshow cu Soșoacă

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus