un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 octombrie 2021

12 Oct 2021  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Pastila anti-covid face pași pentru lansare.

  11 comentarii

 1. iti dai seama cata cipu intra in pastila aia?

    (Citează)

 2. Chiar smart ideea cu TVA 5% la locuinte in limita a 450k RON si 19% pt ce depaseste, sper sa treaca de Camera deputatilor. Oricum nu poti sa iti cumperi palate, ca ai limitarea la 120mp utili.

    (Citează)

 3. Sa nu uităm de știrea momentului, Auchan este sau era în discuții să cumpere Carrefour. Momentan sunt neînțelegeri asupri termenilor contractuali:

  https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-10-09/auchan-talks-to-buy-carrefour-are-said-to-stall-over-price

    (Citează)

 4. Alex:
  Sper sa nu, Carrefour mi se pare peste Auchan. In Romania cel putin, nu ma intereseaza alte piete.

  Daca iti plac preturile mai mari de la Carrefour

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus