un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PNL a găsit dușmanul de clasă și vinovații pentru criză: Voiculescu și Mihăilă de la USR

20 Oct 2021  ·

GÂNDURI  ·

20 comentarii

Uitați ce reclame rulează prin Google Ads:

Reclama duce la pagina de Facebook a PNL.

Sunt plătite de o firmă numită Future Innovation SRL, care în ultimii 2 ani a cheltuit 180.000 pe reclame pro-PNL.

Atât poate PNL să facă. N-au soluții pentru ieșirea din criză, așa că strategia este să dea vina pe altcineva pentru situația din țară. Probabil urmează Soroș, 5G-ul și interesele mari.

Orban a fost prim-ministru din noiembrie 2019 până în decembrie 2020, apoi i-a urmat Cîțu la butoane. Țara a avut prim-ministru PNL pe toată perioada pandemiei. S-au găsit însă vinovații de clasă pentru criza din țară: Voiculescu, care a fost ministru timp de 4 luni, și Mihăilă, pentru cam tot atâtea luni. Sigur, puteau face și ei mai multe în criză, ca miniștri, dar de acolo și până la “incompetența miniștrilor USR+ a dus la criza din sănătate” este cale foarte lungă. PNL o face însă dintr-un pas.

Știți cum este. Dacă tu ești incompetent, urlă mai tare că alții sunt de fapt incompetenți. Am zis de atâtea ori înainte de alegeri că nu trebuie votat cu PNL, că este doar un PSD cu sigla pe galben, nu pe roșu. Îmi pare tare rău să constat că am avut dreptate. La următoarele alegeri chiar va fi jale, iar vine PSD.

    20 comentarii

  1. Și dacă vine PSD, care ar fi problema?
    Am ajuns sau nu la o limită cu actuala (fostă) coaliție de guvernare?

      (Citează)

    • Vali:
      Și dacă vine PSD, care ar fi problema?

      Ești incredibil. Te-ai mutat de mai puțin de un an în România ? Dar chiar nici o problemă cu tâlharii ăia.

        (Citează)

    • Deci nu am ajuns la limită cu actualii, mai putem răbda diverse

        (Citează)

    • Din cauza acestor tipuri de oameni reduși mintal sau corupți avem PSD și PNL și restul că ei. Bah dacă aia au fost niste lepre jegoase și au venit alte lepre jegoase la putere asta nu ii face pe primii mai puțin lepre jegoase dar le da curaj pt că toată lumea poate sa voteze deși ei de-abia trec strada. Tu din care categorie faci parte? Bănuiesc că a doua.. well Vali castigă-ți banii..

        (Citează)

  2. Sincer? Sa vina 2024 odata!! Un guvern PSD suna mult mai bine decat un guvern PNL minoritar cardasit de PSD.
    Ca asta vom avea.
    Sper ca s-au prins si toti cei care aveau filme americane in cap: ca vor da guvernarea USR-ului, ca anticipate, ca alea-alea.

      (Citează)

  3. Cei mai buni ministrii voiculescu si mihaila. Au fost top. Chiar au miscat ceva. Au lasat ceva in urma lor.

      (Citează)

  4. De acord cu ce zici dar Mihaila aia nu are fata de ministru sănătății nu are nici un talent
    Nu vreau sa zic de Voiculescu ma abțin dar cu Mihaila e clar

      (Citează)

  5. Blackskull:
    Cei mai buni ministrii voiculescu si mihaila. Au fost top. Chiar au miscat ceva. Au lasat ceva in urma lor.

    Bine zis chiar asa este

      (Citează)

  6. De asta au si dat ministerul sanatatii la usr sa poata arunca toata vina pe ei. Eu de la inceput am zis ca nu o sa functioneze “coalitia”. Urmatorul guvern va fi psd+udmr+minoritati, estimez un psd peste 40%, consecinta unui absenteism si mai mare la vot.

      (Citează)

    • E păcat că încă mai circulă legenda potrivit căreia PSD scoate scoruri bune din absenteism sau/și din ruralul mizer.
      Alegerile din 2016 au arătat că tineretul urban a votat PSD mai mult decât PNL și de 2 ori mai mult ca USR, vezi studiul IRES din decembrie 2016.

        (Citează)

  7. Pare sa ne învârtim în același cerc: PSD-PNL cu secondarea UDMR ului

      (Citează)

  8. Nu ca ar proceda ei corect, dar totuși, nu au dreptate? Nu ne-am convins deja câte de degeaba sunt și ăștia de la usr?

      (Citează)

    • Mihai:
      Nu ca ar proceda ei corect, dar totuși, nu au dreptate?

      Da. Au furat dar au și făcut ceva.

      Mihai:
      Nu ne-am convins deja câte de degeaba sunt și ăștia de la usr?

      “Câte de degeaba” sunt ăia care de zeci de ani au făcut de toate.

        (Citează)

    • Exact cum bine zicea un meme zilele astea: Aia de la USR ne fura si isi bat joc de noi de 30 de ani. Ce ziceti de PSD si PNL? Nu ar merita o sansa? Par oameni ok.

        (Citează)

  9. mi se pare incredibile comentariile de gen “si ce daca vine psd? / e mai bine cu psd!”
    uneori am impresia ca ne meritam soarta.

      (Citează)

  10. Sincer , Vladut a fost o epava . Coplesit total . Este un fel de Nicusor la capitala , doar ca la un minister , habar nu avea ce trebuie sa faca un ministru , el traia in bula lui mica . Nu a facut nimic . O sa ziceti ca erau 4 luni . In 4 luni macar iti pui un plan , o directie . Dupa ce l-au dat afara a dat vina pe oculta mondiala , pe 5G si alte bazdaganii , in gura mare , in conferinte de presa . Nu va mai lua loc pe scaun de ministru mult timp . O sa vedeti .

      (Citează)

    • Ai decis tu așa de la tine câte poate face un primar sau un ministru în 4 luni, fără să știi nimic despre funcționarea instituțiilor și problemele lor?

      Mi se pare că au explicat amândoi ce au făcut și ce nu s-a putut face și de ce. Dacă nu îi crezi, ok, dar de ce?

      Sau voiai vopsea nouă pe un gard? Asta e dovada muncii, ceva vizibil cu minim efort?

        (Citează)

  11. E jale că o dată cu PSD , iștii vin și Aurolacii lui Șoșoacă ca bonus, iar ăștia ne transformă pe toți în daci liberi pupători de ciolane și icoane și ultranaționaliști duși cu capul.

      (Citează)

  12. Nu voiam vopsea noua pe gard . Voiam decenta si profesionalism . A vorbit de niste himere , caracatite , care sunt sigur ca exista , dar din postura de cel mai inalt functionar , nu a facut nimic . A gandit mic . Zero . Practic stat la stat .

    Il si cunosc pe Vlad, dar e schimbat . Nu mai e acelasi din 2016 din pacate si nici el nu si da seama , are o misiunea, iar aia nu e de salva sistemul , ci de a-l face vulnerabil (mai mult decat e). Nu inteleg de ce … poti intreba orice executant din sistemul medical si va confirma asta , ca tot ce a facut baiatul asta a facut-o impotriva medicilor / asistentilor si pesemne ca nu s-a luat de manageri sau celelalte mari probleme ale sistemului .

    Apoi caracatita nu a mai aparut ca de fapt a auzit el zvonuri si tot asa . Jenant . La privat cu asa prezentare dupa 4 luni te dadea afara !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus