un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unii oameni te uimesc prin ciudățenia lor

14 Oct 2021  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Americanii au descoperit de unde a plecat recent un incendiu masiv de păduri în California.

De vină a fost o femeie care fierbea apă cu urină de urs în ea. A făcut foc în pădure pentru asta. A luat foc pădurea.

 

I got nothing.

 

Dacă vreți mai multe detalii, se pare că era într-o călătorie pe jos spre Canada. I s-a făcut sete. A găsit o baltă, dar apa avea urină de urs în ea. Habar n-am cum a identificat prezența urinei de urs în acea baltă, sursa nu dă astfel de detalii, iar Bear Grylls nu mi-a răspuns la poke. Femeia respectivă a încercat să filtreze apa folosind un filtru de hârtie, dar nu a reușit, așa că a făcut un foc pentru a o fierbe.

Autoritățile o acuză că a pornit astfel un incendiu de proporții.

Femeia se apără spunând că lemnele erau ude și nu a putut porni un foc, așa că a băut apa fără să o mai filtreze și și-a continuat drumul. Yum! Tot articolul respectiv precizează și că femeia de 30 de ani se prezintă pe LinkedIn ca fiind “shaman”. Bei apă cu urină de urs în pădure, dintr-o baltă, dar LinkedIn-ul este LinkedIn, ai cont și profil făcut!

via Boingboing.

    7 comentarii

  1. Urmeaza lege: interzisa fieberea apei cu urina in padure!!

      (Citează)

    • Aşa probabil a apărut si avertismentul ăla din manualul de la aparatul de aer condiționat: “Nu beți condensul”!

        (Citează)

  2. americanas, nu inceteaza sa ne uimeasca never ever.
    nu cumva sa ii lase pe romani fara viza, sa ii invadeze cu intelepciune.

      (Citează)

  3. Bears.
    Bears everywhere.

      (Citează)

  4. în padurile alea e frumos pentru că sunt brazi la 3000 m.

      (Citează)

  5. Deci incendiul a pornit de la o femeie care a facut un foc in padure. Nu prea conteaza ca a fiert apa ca sa elimine urina de urs. Putea sa aprinda focul ca sa isi faca o cafea sau ca sa se incalzeasca dimineata, rezultatul ar fi fost acelasi.

      (Citează)

  6. Acum 4 ani cand am fost in Muntenegru, niste turisti s-au ratacit pe munte si au facut un foc de semnalizare ca sa fie gasiti. That didn’t end well.
    https://www.dw.com/en/lost-polish-climber-detained-in-connection-with-montenegro-wildfire/a-40296569 (Evident ca nu a fost singurul incendiu si singura cauza).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus