un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un nou lot de Tesla Model 3 a fost livrat în România

21 Oct 2021  ·

AUTO  ·

11 comentarii

O nouă tranșă de zeci de mașini Tesla Model 3 a fost livrată de la DAB Auto Serv din Vitan. Un cititor mi-a trimis fotografiile de mai jos.

 

Se pare că vor livra cele 800 de precomenzi în acest an. După tranșa din septembrie și cea de acum, nu cred că mai sunt multe de dat. Am început deja să le văd prin București, mi se pare că ne apropiem de o normalitate a altor capitale europene în aceste privințe.

  11 comentarii

 1. Saptamana trecuta am vazut trailer (parca asa se cheama) cu Dacia spring. Din pacate nu le-am vazut bine dar poate vor incepe sa apara prin trafic.

    (Citează)

 2. nwradu: mi se pare că ne apropiem de o normalitate a altor capitale europene în aceste privințe

  Am râs.

    (Citează)

 3. Saptamana asta am vazut cateva TIR-uri pline cu Dacia Spring pe traseul Mioveni-Pitesti, toate albastre cu ceva detalii portocalii.
  Prin Pitesti am vazut cateva si in trafic, una era probabil pe firma pentru ca avea niste colante pe ea.

  Apropo de Tesla, in parcare la un Auchan din Pitesti s-au deschis de curand 6 statii Supercharger.

    (Citează)

 4. Si eu am ras la afirmatia aia cu normalitatea. Nici pe LSD nu am avut halucinatii si idei ca ale lui Radu.
  Infrastructura de incarcare nu e ok nici prin alte parti din Europa, dar la noi e muci/praf. Sa traiesti cu o masina electrica e masochism curat daca nu ai drumuri doar prin oras si fast charger in curte.

    (Citează)

 5. normalitate ar fi mai multa infrastructura pentru biciclete

    (Citează)

  • Ca să ce? Mirosiți urât. Cum să mergi în halul ăsta la serviciu?

     (Citează)

  • Tu nu ai auzit ca oamenii astia lucreaza au toti dusuri la birou? Bine, nu stiu exact unde lucreaza ei, ca majoritatea cladirilor de birouri din Romania nu au astfel de dorati.

     (Citează)

  • +100 . Dar e ‘la moda’ sa te dai eco, cumpărând o masina scumpă…doar ‘sarakii’ merg cu bicicleta, trotineta, role …ce prosti sunt olandezii ăia…mai vor să ne ia si portul Constanta….😀

     (Citează)

 6. Majoritatea locuintelor din bucuresti nu au apa calda si caldura si totusi oamenii merg la serviciu. Acum nu va pute?

    (Citează)

  • Colegii mei se spala. Nu stiu cum fac, se spala cu apa rece sau incalzesc apa pe aragaz, dar niciunul nu miroase urat. Imi pare rau daca tu lucrezi intr-un mediu diferit.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus