un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dacă vreți să ascultați niște Metallica…

16 Oct 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

6 comentarii

Și prin asta mă refer la vreo 300 de melodii… vedeți că găsiți pe Spotify ediția aniversară a albumului Metallica.

The Metallica Blacklist este albumul în care trupa colaborează cu diverși cântăreți. De aici vine și melodia cu Miley Cyrus de săptămânile trecute. Sunt pe acolo însă cam 6 variante de la fiecare melodie cunoscută de-a Metallica, cu diverși interpreți, variind de la Enter Sandman cu Juanes și până la Wherever I May Roam cu J Balvin.

Pe aici este de explorat și ascultat la rând. I-am dat like ca să-l ascult pe îndelete. În funcție de alte preferințe muzicale de-ale voastre, veți găsi variante care vă vor plăcea mult și altele de dat skip.

Metallica Remastered Deluxe Box Set are 193 de melodii. Este albumul din 1991, că acum i se aniversează cei 30 de ani de existență.

Pardon, m-am exprimat greșit din grabă.

Voiam să zic 30 de ani în care a schimbat istoria muzicii.

30 de ani în care generații întregi au dansat strâns pe The Unforgiven și Nothing Else Matters, s-au sărutat, au plâns din dragoste neîmpărtășită, au făcut sex, au dat ritmic din cap, s-au bucurat sau au devenit melancolici amintindu-și de adolescență și ce altceva se mai poate întâmpla pe un album ca acesta.

30 de ani în care un album destul de comercial i-a făcut pe mulți să ajungă și la restul melodiilor Metallica precum King Nothing, Until It Sleeps, Whiskey in the Jar sau insert favorite song here.

30 de ani de astfel de lucruri. Spuneți în comentarii, de fapt, ce fel de amintiri aveți despre acele melodii, că am impresia că toată lumea are unele.

Și acest Deluxe Set are melodiile din album, dar în multe versiune. Remasterul din 2021, live-ul de pe Wembley, live-ul din Moscova, work in progress-ul de la compunere, repetițiile înainte de concert șamd. Este pentru super-pasionați, aș zice.

Metallica – albumul din 1991, ca referință.

    6 comentarii

  1. Venit după un Kill’em All, Ride the lightning, Master si And justice, mie mi s-a părut o porcărie sinistră. Apărut la aproape un an după Rust in peace, care nu este album, este declarație, la mine ’91 nu prea a intrat. Bun, dar nu wow.
    Si colaborările astea bleah, încă astept Reign in blood cântat de Derulo.

      (Citează)

  2. Cred ca vrei sa spui 40 de ani de existenta… Nu e infiintata in 1981?

      (Citează)

  3. uitasem ce cacanari sunt “tru” fans

    tin minte ca ascultam 13-14 cu andrei si povestea el ca tre sa ai o melodie de 10 min + la petreceri pt cand stingi lumina si dansezi cu gagica. El zicea de stairway to heaven si child in time, da in 90-00 nu mergeau astea.

    Asa ca noi aveam in playlist nothing else matters si the unforgiven back to back, ce vremuri.

    sad but true cu st. vicent suna interesant tare, peste coverul ghost culmea.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus