un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 septembrie 2021

20 Sep 2021  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

    7 comentarii

  1. nu ma intereseaza flydubai, scumpi si am impresia ca sunt la calitate de wizz.
    dar pe dubai se fac bani, deci se merita pretul

      (Citează)

  2. Radu, iti transmit și eu aici cele bune pentru Alice. În articol erau deja prea mulți.
    Nu, nu veți avea 3 ani de ,,nedormit,,
    Iti spune asta un tătic experimentat.
    Felicitări din nou pentru ca îți faci timp sa mai și scrii. Si nu puțin.
    P.S.
    Nu iti face griji cu hot-spot de pe telefon. Chiar nu consuma mult. Eu fac asta constant si am telefon vechi de 3 ani. Si da, merita abonament de 4.5 lei pentru 50 G.

      (Citează)

  3. La faza cu mirele scapat in cap de prieteni, stiu un caz identic doar ca tipul pe care il si cunosc si-a rupt piciorul, au trebuit sa-i puna tija. Prost obicei de a sarbatori ceva.

      (Citează)

    • Cred ca acolo a scapat mai usor. Tipul din articolul asta are fisuri pe coloana si din spusele lui va trebui sa faca recuperare ca sa poate merge normal.
      Un picior rupt este mai dureros, dar in majoritatea cazurilor se vindeca fara sechele pe termen lung.

        (Citează)

    • literally o nunta de neuitat :)))))))))
      din profitu de la nunta se scade acum si recuperarea medicala, lol

        (Citează)

  4. Numai eu știu 2 vânzători chinezi care îmi dau banii înapoi după ce demonstrez că am cumpărat de la ei de pe Amazon in schimbul unui review pozitiv. :)) Anul trecut am “cumpărat ” bunuri inutile pentru review de vreo 350€ : mănuși, antivol de remorca, lacăte cu cifru, carioci, parasolar auto și lista rahaturilor poate continua.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus