un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 1 septembrie 2021

1 Sep 2021  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Bine ați venit în toamnă!

  5 comentarii

 1. Orandea? Unde este Orandea și de ce contează?

    (Citează)

 2. În Paris, reducerea poluării la 30 km/h se face doar dacă-ți iei un vehicul electric. Altfel, motoarele cu ardere internă sunt foarte poluante la viteza aceea. Poate or vrea să te oblige să-ți iei vechicul electric și nu știu cum s-o facă pe de-a dreptul!

    (Citează)

  • Poluare este și fonică nu doar noxe. Și ideea e sa te descurajeze sa mergi cu mașina de orice fel(electrica, combustie). Dacă mergi singur in mașina mai bine folosești scuter sau bicicleta la 30km/h…

     (Citează)

 3. De aia le merge mai bine germanilor…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus