un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Se putea mai bine: asfaltare de mântuială la Universitate după ditamai lucrarea

10 Sep 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

Ce dezamăgire. Vreo 3 săptămâni s-a lucrat la Piața Universității spre intrarea în pasajul rutier pentru înlocuirea unor conducte de gaz. Trafic blocat, ambuteiaj cu ocolire și tot restul.

S-a terminat lucrarea. Au asfaltat doar șanțul săpat pentru conductă, nu întreg tronsonul de 2 benzi și 100 de metri. Tronsonul avea oricum niște denivelări nasoale înainte de marea lucrare, iar acum arată și mai rău, începe să semene a traseu offroad, în curând se prăbușește strada.

Proastă idee. Dacă nici cu traficul închis 3 săptămâni nu s-a putut face o asfaltare cap-coadă, atunci când? Treabă bună, dom’ primar!

  10 comentarii

 1. Na, la asfalt nu e ca la olimpiada, aici e cu munca.

    (Citează)

  • Dom’ primar este la primărie exact cum am fi noi doi. Niște băieți buni, inteligenți, cinstiți, dar cu un mare defect: “nu pot respira în rahat”.
   Nici tu, nici eu, nu ne băgăm în “mocirla” politică. De silă. Nicușor, s-a “băgat”.
   Deoarece Nicușor face ceea ce mi-aș dori să fac eu dar nu fac deoarece îmi este silă, îl susțin. Și îi multumesc.
   P.S. Îl cunosc personal din 1991, de când eram amândoi studenți în căminul Grozăvești. Dacă l-ai cunoaște personal, probabil că l-ai susține și tu.

     (Citează)

 2. Doar intreb: inlocuirea conductei de gaz a facut-o primaria sau compania de gaz?
  Ca e un aspect de costuri si sponsor al lucrarii.

  Daca lucrarea e facuta de compania de gaz, nu poate cadea in sarcina lor sa asfalteze strada in intregime, ci doar sa refaca asfaltul in concitia de dinainte de lucrarea lor.

  Dacă conducta tine de primărie si e lucrarea lor, atunci da, sunt lenesi, hoti si idioti.

    (Citează)

 3. Alin:
  Compania de gaz, care e obligata sa faca strada cum era inainte.

  Nici macar. Compania de gaz are obligatia sa finalizeze lucrarea la cota zero pentru asfaltare, adica pana la piatra. Asfaltarea o face primaria, prin firmele agreate.

    (Citează)

  • Eu am.inteles ca firma(de gaz in cazul asta) cauta, asfalteaza firma gasita si primaria face receptia lucrarii.

     (Citează)

 4. Catalinx:
  Doar intreb: inlocuirea conductei de gaz a facut-o primaria sau compania de gaz?
  Ca e un aspect de costuri si sponsor al lucrarii.

  Dacalucrarea e facuta de compania de gaz, nu poate cadea in sarcina lor sa asfalteze strada in intregime, ci doar sa refaca asfaltul in concitia de dinainte de lucrarea lor.

  Dacă conducta tine de primărie si e lucrarea lor, atunci da, sunt lenesi, hoti si idioti.

  Daca investitia prevedea lucrul la conducta de gaz e clar ca finalizarea insemna un strat de beton asfaltic peste suprafata afectata nicidecum asfaltarea intregii suprafete. Am vazut lucrari de genul asta la care ti-era drag sa privesti, inclusiv cordonul de mastic aplicat pe contur care impiedica infiltratiile intre asfaltul vechi si cel nou.

    (Citează)

 5. De la dristor la ramnicu sarat (poate si mai departe spre A1) , neacoiță schimba bordurile scuarului pe unde merge tramvaiu. De ce? C-asa vrea pl lui. N-are nici o logica.
  Utilaje, trafic fwtut pe una din benzi,nervi, bani cheltuiti aiurea.

    (Citează)

 6. dar la gardul ala ce i-ati facut de sta asa drept? :)))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus