un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 5 august 2021

5 Aug 2021  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

  10 comentarii

 1. “Inainte de a fi prezentata aici, stirea a aparut cu muuuult inainte pe Profit Insider”

    (Citează)

 2. Da, nu, Rihanna nu este artista.

    (Citează)

  • inteleg ca avere e facuta din business, e ok.

     (Citează)

  • Este in regula, are mai multi bani si mai mult succes decat “artistii” traditionali. Nici nu cred ca ii pasa in ce categorie este incadrata.

     (Citează)

  • De unde stii ca nu plange in pumni in fiecare seara ca nu e recunoscuta ca o cantareata talentata ca Adele? Sau Laura Fabian? Sau Celine Dion, daca tot am ajuns la canadience?

     (Citează)

  • Dupa logica voastra nici Dani Mocanu nu e artist.

     (Citează)

  • @Gaelex, dar de ce spui ca nu este recunoscuta ca artista? Doar pentru ca nu iti place tie cum canta? A stat destul de mult in topuri, a avut concerte cu casa inchisa si acum este cea mai bogata cantareata din lume.
   Chiar daca mare parte din bani i-a castigat din produse cosmetice, fara faima de artista cu siguranta nu ar fi vandut mai nimic.

     (Citează)

  • Pentru ca este 0 valoare artistică și nimeni nu va știi de ea peste o generație.

   Mozart, Armstrong, Queen, Hendrix… aceștia sunt artiști.

   Rihanna e artist cum McDonald’s este restaurant.

     (Citează)

  • S-ar putea să ai o surpriză dacă întrebi generația tânără despre Armstrong și Hendrix. De Queen poate au mai auzit că a fost film recent.

     (Citează)

 3. “Stories” e timpenia aia care a stricat google photos?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus