un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 31 august 2021

31 Aug 2021  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. Feriți-vă de seria ”A” de la Samsung.
  Am A71, luat după minunatele review-uri de pe emag.
  Sunt utilizator obisnuit: mail, whatsapp, chrome și fb. În medie o dată pe zi folosesc și camera. Nu mă joc deloc, tocmai de aceea mi-am spus că nu am nevoie de un tel scump.
  M-am înselat. Telefonul se misca teribil de prost în utilizarea normala. Agață, nu răspunde, trebuie să repeti swipe-urile. Camera se deschide în cateva secunde și face poza după 2 sec.
  Mizerabil.
  M-aș întoarce la chinezării, dar mi-am luat alte gadget-uri samsung și acum sunt blocat cu ei (ex. smarttag).

    (Citează)

 2. Din ce in ce mai multi useri care dau verdicte generale avand doar exemplul lor.

  Eu am A52. Merge. Multumit. Fericit.

  Sa generalizez si eu: luati-va seria A ca totul e parfum.

    (Citează)

  • Cum poți să nu generalizezi ?
   E un produs făcut în serie, toate-s la fel.

     (Citează)

  • Ovidiu, puteai sa spui “Feriti-va de Samsung A71”, nu “Feriti-va de seria A”. Asa ai generalizat.
   Apoi si cu A71 ar fi fost o discutie, chiar tu mentionezi ca are review-uri bune, deci poate doar al tau a avut o problema.

     (Citează)

 3. gar1976ro:
  Din ce in ce mai multi useri care dau verdicte generale avand doar exemplul lor.
  Eu am A52. Merge. Multumit. Fericit.
  Sa generalizez si eu: luati-va seria A ca totul e parfum.

  Am A52 5G, primit de la firma, oarecum impus sa-l folosesc. Il folosesc de 1 luna -office/photo/whatsapp/twitter no games, in system dual sim (work & personal); Este jale, prost, lent. Inainte foloseam un Honor View20, 2 ani vechime comparabil la nivel de RAM & procesor cu A52-ul. Samsungul asta se misca in reluare comparativ cu un telefon din gama similara cu 2 generatii anterioare !

  Pozele ziua sunt parca mai bune pe A52 (diferenta mica), dar seara/noaptea “din mana” efectiv sunt material de “delete” in 95% din cazuri. Honor-ul anterior este net superior.
  Samsung cu divizia de telefoane cred ca trebuie sa dispara…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus