un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 30 august 2021

30 Aug 2021  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

 

Autoritățile estimează 2.000 de cazuri zilnice peste două săptămâni.

  12 comentarii

 1. Știri despre tehnologie:

  1. Reduceri la laptop-uri (link afiliat)
  2. Reduceri la anvelope (link afiliat)
  3. …

    (Citează)

 2. Daca testeaza ceva mai scrofulos ajung la 2000 de cazuri de azi, in weekend au fost deja 1000.

    (Citează)

 3. spacex nu a prins nimic, racheta singura si nesilita de nimeni a venit cuminte unde i s-a zis.

    (Citează)

 4. bogdan:
  pai vine copilu, trebe pompat contul pt scutece.

  Buna asta :)) In fiecare zi imi spun ca nu voi mai accesa acest blog, dar tot cad in capcana si nimeresc aici…

    (Citează)

  • Și eu la fel, mai ales de când toată blogosfera face advertoriale pentru eMAG, asta în timp ce fac mișto de influenceri.

   Aceeași pișcotari.

     (Citează)

  • Si cu toate asta nu ati pus niciunul dintre voi vreun printscreen cu ordinul de plata prin care i-ati trimis lui Radu bani pentru continutul pe care vi-l ofera zi de zi ca sa nu mai fie nevoit sa aiba advertoriale.

     (Citează)

 5. Telekom a plătit 22,4 milioane de euro pe o frecvență pe care nu a utilizat-o.

  Pai si Vomafone si ORO au aceeasi tactica infecta , le-au cumparat doar sa nu le ia altu` sa faca treaba cu ele . Pe langa asta , cei doi granzi platesc anual despagubiri lui DIGI pentru blocarea unor frecvente (doar asa) .

  In tarile civilizate s-ar numi monopol , la noi e concurenta .

    (Citează)

 6. Au crescut f mult cazurile de Covid, deja au sarit de 4%, iar asta in contextul in care se testeaza f putin. In ritmul asta o sa inchida in curand iar localurile si o sa avem curtfew. Tot ce pot sa sper e sa nu aplice restrictiile astea si la vaccinati, sa faca distinctia asta.

    (Citează)

  • “se testeaza f putin”
   de ce te ai testa la oficial? :))
   cazurile de la oficial sunt prostalaii prinsi de fapt cu covidel, fie ca vroiau in vacanta sau ceva, altfel de ce cineva sanatos la cap s ar duce la oficial?

   costa 10 lei un test de facut acasa, la ce sa stie arafat de treaba mea?

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus