un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Credeați că eMAG folosește multe cutii pentru împachetare? Meet IKEA!

26 Aug 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

6 comentarii

Am zis un lol chiar puternic atunci când am desfăcut cutiile cu ce comandasem recent de la IKEA. A venit astăzi niște mobilă, iar accesoriile mici pentru mobilă au fost puse în trei cutii.

Una dintre cutii era cea de mai jos:

Exact, doi butoni pentru deschis ușile de dulap într-o cutie de vreo 40 x 30 x 20 cm sau așa. Mâna mea for scale:

Nu mă plâng, dar mi se pare extrem de amuzant. Nu mă plâng pentru că știu că IKEA folosește carton reciclat și oricum le duc și eu din nou la reciclat acum. Nu mă plâng și pentru că erau totuși trei cutii, după cum ziceam. Una era plină de polițe, se vedea că fusese făcută pe dimensiunea lor.

Alta era cea de mai jos, niște balamale și încă ceva, cutie destul de plină, acoperită și cu material de rezistență după aceea. Dar mă jur că intrau și mânerele de ușă Hedra în ea!

Oricum, note 10 pentru livrare. Era programată pentru intervalul 18-22, oamenii au fost aici la ora 19. Au cărat totul pe scări și până în camera în care i-am rugat să ducă marfa, conform termenilor livrării. Mi-a plăcut și că doar unul a intrat în casă și doar cât să care marfa. Apoi a ieșit rapid pe ușă în afara casei și de acolo am semnat hârtiile de livrare. Nu știu dacă aceasta este procedura uzuală sau li se pare lor mai kusher așa, dar omul care conducea echipa a fost foarte bine organizat și prietenos.

Anyway, acum chiar trebuie să muncesc la asamblat și din astea.

Apropo de IKEA, am fost și miercuri în magazin, că pentru unele articole ne-am dus noi să măsurăm niște cote și să pipăim materialele înainte de a spune cu voce bătrânească dacă-i lemn ca pe vremea noastră sau nu. Era un afiș acolo despre colecția Karismatisk, care va fi băgată în magazine în septembrie. Sunt o mulțime de articole viu colorate, poate vă interesează, dar să nu le puneți pe toate ca un loc ca într-una dintre imaginile de mai jos, că faceți șoc termic la nervul optic.

 

    6 comentarii

    • Pai tu crezi ca ikea merge pe pierdere ca îți vinde ție crenvurște la 1 leu și chifteluțe ieftine?
      Mumu tot nouă, nimic nu e gratis/ieftin.

      Data viitoare când te uiți la mobila ikea, cauta și fabrica de la Sebeș Alba sa vezi niște lemne.

        (Citează)

  1. Am spasme oculare văzând pozele :)) Ce kitsch sinistru! Materiale alea lucioase și stridente sunt noul trend?

      (Citează)

  2. Cum era motto-ul pentru managementul gunoaielor: reduce, reuse, recycle. Până să te lauzi cu recycle trebuie să treci prin celalalte doua.

      (Citează)

  3. Deea:
    Am spasme oculare văzând pozele :)) Ce kitsch sinistru! Materiale alea lucioase și stridente sunt noul trend?

    Asa e cand suntem invatati numai cu gri si nuante de gri.
    Mie mi se pare ca acea colectie este de inspiratie orientala si de aceea au fost prezentate in acel mod.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus