un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Căștile Nothing Ear(1) sunt în precomandă la eMAG

18 Aug 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Update: precomandă, nu stoc, sorry. Căștile au fost lansate recent în mai multe țări europene și probabil livrarea lor inclusiv la eMAG este o chestiune de zile.

Ear(1) au ajuns la eMAG și sunt plăcut surprins, având în vedere că România nu apărea în lista inițială de lansare.

Am scris despre ele aici. Au design inedit, anulare activă de zgomot, autonomie bună, până și cutia de transport arată bine. Iar la 489 de lei fac o concurență foarte mare altor modele. Nu știu dacă sunt mai bune decât noile OnePlus Buds Pro, care sunt excelente, dar nici nu costă 739 lei.

Un review puteți citi aici. Altul mai jos:

    15 comentarii

  1. Sunt la precomandă 489.99 Lei. Nu in stoc.

      (Citează)

  2. Eu le-am cumparat ieri de pe site-ul lor. Astept sa vad cand vin.

      (Citează)

  3. Cutia de transport e patratoasa, deci va intra greu in buzunare si se zgarie foarte usor ( stiu din review uri )

      (Citează)

  4. bai, cutia aia e uriasa, iar timpul de redare e ft putin. Eu am ceva ieftinaciuni Ugreen , cutie mica, redare 8 ore + cat iti mai da cutia, nu are noise cancellation activ, are pasiv ca e ca un dop, nu cad la alergat (am alergat si 13 km cu ele). Daca tinea bateria minim 6 ore era un contender bun. Da stiu, s-ar putea sa nu asculti oncontinuu mai mult de 3 ore, dar apoi trebuie sa le dai jos, pui la incarcat, astepti sa se incarce etc Ieftinaciunile astea ale mele nici nu le simt in ureche, uite de ele intr-o zi la birou.

      (Citează)

  5. Arata fain dar daca vrei call quality se imputineaza foarte mult aria. Ori sunt din alea ce au un microfon varza unde se aude ca dintr-un butoi, ori din alea ce au un microfon atat de sensibil ca prind tot sunetul din jur. Sunt putine cele ce au microfon cu anulare de zgomot care intr-adevar functioneaza si face acel microfon util.

      (Citează)

  6. Mi se pare strigator la cer cat de multe persoane poarta idioteniile astea de casti in ureche si cat de nocive pot fi ele pentru urechi.
    Chiar azi am citit de inca un caz de suicid din cauza tinnitus-ului.
    https://www.kplctv.com/2021/08/16/name-man-who-jumped-210-bridge-released/

    Din ce in ce mai multi gameri si oameni de muzica au probleme din cauza castilor, cluburilor si a festivalurilor de muzica. Si nu exista tratament pentru problemele astea.

      (Citează)

  7. Tataie!

    Tano:
    Mi se pare strigator la cer cat demulte persoane poarta idioteniile astea de casti in ureche si cat de nocive pot fi ele pentru urechi.
    Chiar azi am citit de inca un caz de suicid din cauza tinnitus-ului.
    https://www.kplctv.com/2021/08/16/name-man-who-jumped-210-bridge-released/

    Din ce in ce mai multi gameri si oameni de muzica au probleme din cauza castilor, cluburilor si a festivalurilor de muzica. Si nu exista tratament pentru problemele astea.

      (Citează)

    • Asta zici acu; sa vedem daca mai zic la fel peste 20 de ani :)
      Nu zic, si eu cand eram pe la 20 de ani ma credeam invincibil, dar la un moment dat incepi sa simti chestii nebanuite :D

        (Citează)

    • La 20 de ani eram invincibil, așa e, am mers pe motocicleta supersport 7 ani, bairamuri in cămin, tot ce trebe.

      Personal m-am pricopsit cu o boala oribila din cauza zgomotului, foarte asemănătoare cu ce are băiatul asta. Și niciunul dintre noi nu a ajuns la 40 de ani.
      https://www.statnews.com/2016/02/18/noise-induced-ear-pain/

      Aveți grijă de urechile voastre, that’s all.

        (Citează)

    • deci pentru voi caștile audio sunt ceva nou! eu știu ca au peste 40 ani numai caștile porbabile. pana acum am 20+ ani de folosit caști, acum in natura folosesc casti cu conductivitate osoasă

        (Citează)

    • Dar care este totuși incidența unor astfel de boli? Că orice din jur te poate îmbolnăvi de ceva, dar niciunul nu ne mutăm în peșteră din cauza asta.

        (Citează)

  8. Pyro:
    It’s all gone Pete Tong: https://www.imdb.com/title/tt0388139/

    Recomand și “Sound of metal”, superb.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus