un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 7 iulie 2021

7 Jul 2021  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Noul BMW Seria 2 Coupe. Bun, rău? Mie îmi place, păstrează linii de roadster, cum și trebuie. Altora nu le plac farurile și stopurile. 184 CP pe 220i, dar 374 CP pe M240i.

  9 comentarii

 1. Seria 2 asta are un design ok, fara excentricitati. Fata de noul m3 care are 2 buci in fața.

    (Citează)

 2. din spate zici ca-i dacie

    (Citează)

 3. GabrielG:
  din spate zici ca-i {…}

  waw, comentariu nelipsit: “seamana cu ….”

    (Citează)

 4. GabrielG:
  din spate zici ca-i dacie

  si nu numai din spate, are tot 4 roti si volan. jenant.

    (Citează)

 5. Hidos cu spume . Bai … serios cineva trebuie sa-l bata cu urzica pe design-erul sef de la BMW , numai dude de-astea face .
  Seria 4 zici ca e BUGS BUNNY , macar din spate arata decent , dar 2 Coupe asta , e urat cu spume si din fata si din spate .

    (Citează)

 6. “Spotify adaugă offline playback pentru Apple Watch.”

  era de mai multe tari de ceva timp, faceau A/B testing prob.
  Ieri am primit oficial notificare la aplicatie de watch.

    (Citează)

 7. Serios că spatele aduce cu noul Logan, mai ales pe alb

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus