un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Știri despre tehnologie – 28 iulie 2021

28 Iul 2021  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Ieri s-a dublat numărul de infecții detectate, dar a crescut și numărul de vaccinări la 15.000.

Încă un clip cu Sony ZV-E10:

  7 comentarii

 1. De unde se vede ca in ciuda averii adunate, Tiriac nu este un manager bun.

    (Citează)

 2. Tiriac a incercat tot felul de scheme sa mai ciupeasca niste bani, da nu prea a mers. Avea tot felul de proiecte, insa in toate statul ar fi trebuit sa puna banii, iar el sa fie jupan absolut.

    (Citează)

 3. La noi nu mai sunt trenuri și nici stranport public cu excepția câtorva microbuze de kkt. Orice creștere de taxe pe automobile in lipsa unor investiții faraonice in CFR o voi taxa la vot. Din șapte perechi de trenuri nu mai avem nici una!

    (Citează)

  • “investiții faraonice in CFR” o idee excelenta. Stiu pe cineva care se poate ocupa de asta, parca Necolaiciuc il cheama…

     (Citează)

  • E ok sa taxei la vot. Și eu voi taxa lipsa asta de decizie. Deci voturile noastre sunt egale cu 0. Sănătate!

     (Citează)

 4. Un mic review la Alienware. Din pacate cam asa sunt toate produsele lor de acum: https://www.youtube.com/watch?v=8ulhFi5N2hc

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus