un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 22 iulie 2021

22 Jul 2021  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. La banii si valoarea ta pana in 2025 mai schimbi 2 masini.

    (Citează)

 2. asa de tare astept un G-Shock smart decent…

    (Citează)

 3. Chinezii cu 600 la ora, la noi faceai ieri de la constanta la buc (sau invers) vreo 10 ore. Iar o luase un tren pa brazda.
  Emagu s-a bulangit rau cu asa zisele oferte.

    (Citează)

 4. Asa tin si eu minte despre Ziggy. Mai este si albumul lui Bowie: The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus