un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 iulie 2021

12 Jul 2021  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Comparație de trepiede scumpe:

    4 comentarii

  1. Apropo de branson ala, nu m-a pasionat subiectu da’ daca toti sint cu cosmosu-n gura zilele astea, zic hai sa vad ce-a facut ala asa extraordinar.
    Deci nea ala n-a trecut de mezosfera. In mezosfera asta, aerul este extrem de rarefiat si e frig. Inca exista atractie gravitaionala. Inca e in interiorul atmosferei terestre. Exagerand putin, cam asa se simte un alpinist pa un varf de 8000 m. E frig, n-are aer si simte geul.
    Eu am crezut ca nebunu ala s-a dus in spatiu unde este vid, nu mai e atractie gravitationala etc. A dat o tura si s-a intors. Aia era jmecherie.
    Cand colo doar vreo 80 km in sus. S-au dus unii acu ceva ani c-un balon la aproape 50 km. Un balon cu heliu! Nu racheta/spaceship etc.
    Prin anii 60 si rusii si americanii se duceau la peste 300 km in spatiu cu tehnologia de atunci.
    Gagarin style.

      (Citează)

  2. Iona:
    “unde nu mai e atractie gravitationala…”
    ba ce-as vrea un buton de ascuns complet comentariile…

    Subscriu

      (Citează)

  3. Mie cand imi spui de “ZF vrea sa isi extinda..”, ma gandesc la Ziarul Financiar http://www.zf.ro

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus