un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai bune goluri de la Euro 2020

15 Jul 2021  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

UEFA a pus pe site-ul propriu un clip cu toate golurile marcate la Euro 2020. Din păcate nu poate fi embeduit (UEFA încă este la etapa aceea), dar uitați-vă la el pe site-ul lor.

Am ales golurile mele preferate:

  • min 5:55 – Ronaldo dintr-o fază tipică și mișto construită de atac.
  • min 22:15 – Dolberg cu un șut perfect.
  • min 27:35 – Benzema cu preluarea cu piciorul din spate.
  • min 33:15 – Chiesa care pare că a găsit o minge pierdută de un alt italian și a zis “I got this”.

Pe YouTube, însă, UEFA a pus 10 goluri alese de experții lor ca să voteze lumea care-i cel mai bun. Al lui Benzema nu este acolo. L-aș vota pe al lui Ronaldo. În practică, votul a fost câștigat de golul de la 50 de metri dat de Schick, s-a anunțat pe Facebook.

Cei doi câștigători de ligi la jocuri m-au contactat luni, apropo. Le-am cumpărat câte un voucher de 300 de lei la eMAG. Sper să-l cheltuie cu folos și prin afiliere!

    4 comentarii

  1. 300 lei cu afiliere inseamna 6 lei la 2% de la profishare.
    a, sunt 2 castigatori, deci 12 lei. o avere

      (Citează)

  2. mie mi-a placut golu 3 al danezilor vs rusia.

      (Citează)

  3. Blocat…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus