un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am găsit o vilă foarte mișto, acum trebuie 50 de milioane de dolari

21 Jun 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

19 comentarii

Clipul de mai jos prezintă o casă de 50 de milioane de dolari din Los Angeles, sus pe dealuri cu priveliște și arhitectură foarte șmecheră și un design interior remarcabil.

Mi-a plăcut în totalitate. Nu ziceți “no shit, e 50 de milioane, normal că-ți place”. Mă uit din când în când la astfel de clipuri și sunt mereu și elemente care nu-mi plac: decor prea încărcat sau poate prea multe culoare de trecere sau nu-i stilul meu preferat de design interior. De exemplu, în acest penthouse pus într-un articol mai vechi aș schimba diverse prin interior.

La casa din clipul de acum n-am avut nimic de reproșat. Zici că a fost făcută pentru mine. M-a dat pe spate atenția la detalii mici, de exemplu ușile acelea fără clanță vizibilă și care se integrau perfect în perete, plus șemineul cu două fețe.

Apropo, Netflix a băgat un show numit Amazing Vacation Rentals. E de urmărit și acela ca să vedeți ce puteți găsi prin lume pe Airbnb-uri.

    19 comentarii

  1. Am descoperit de curand canalul lui Enes si zilnic ma uit macar la un video. Pentru chestii mai normale mai are si canalul Enes Plus.

      (Citează)

    • Actually, e cam 55 mil USD. Banuiesc c-ai bagat grosso modo 50 ca doar 5 mil ii scoti oricum la o prima negociere :)

        (Citează)

    • Cînd o pleca movila la vale va valora cît un braț de vreascuri…

        (Citează)

    • @marinel, probabil ca la o casa ca asta iti faci si asigurare. Si daca auzi ca se preconizeaza ploi de nivel biblic, stai si tu 1-2 zile in alta parte ca sa te asiguri ca nu esti in casa in momentul in care se duce la vale.

        (Citează)

  2. Păi ce mai aștepți, mai bagi 2-3 bannere și gata.

      (Citează)

  3. Matematic vorbind, ești binișor și cu cei 4.950.000 euro pe care îi ai!

    :D

      (Citează)

  4. Poti vedea si asta, si e nu e 50M USD: https://youtu.be/mBB8FiPHj8g

      (Citează)

  5. O sa fur ideea cu lambriul din lemn ars. Am mai folosit, dar nu să acopăr pereți întregi.
    În rest, mișto dar plm, nu e ca și cum nu știam că există case scumpe și că o parte din ele sunt făcute cu gust. M-ar impresiona dacă găsești case pe malul mării în Grecia, la prețuri decente.

      (Citează)

  6. Bagi un credit prima casa pe 50 generatii

      (Citează)

  7. No shit, e 50 de milioane, normal că-ți place…

      (Citează)

  8. Eu nu inteleg cum poate sa-ti placa (in sensul ca ti-ai dori sa ai asa ceva daca ti-ai permite) o casa de sute de metri patrati (peste 300). Serios, eu, de as avea toti banii din lume, si tot m-as limita la 200mp cat cred eu ca e suficient ca sa fie cosy si sa nu dea senzatia de gol.
    Revenind la realitate, prefer oricand o casa mai mica dar cu finisaje mai bune decat una cu 6 camere, mari, dar cu finisaje de dorei si handicapati de care sunt satul.

      (Citează)

    • @Octav: te contrazici prin “de ce să nu-i placă dacă și-ar permite”. Tocmai că ideea e să-ți permiți (costul inițial și apoi costurile cu întreținerea). Dacă ai bani, nu înseamnă că e așa de ușor și să găsești ceva care să fie super. Sînt multe scumpe dar care nu-s cine știe ce, sînt doar foarte mari.

        (Citează)

  9. Salut.

    Uite aici o frumusete: https://www.youtube.com/watch?v=czTzcq2eDHg

    Nu cred ca gasesti ceva mai frumos.

    Si ceva mai pe rustic, mai wild:

    https://www.youtube.com/watch?v=NwVjK5yJ0dY

      (Citează)

  10. Mie nu imi place, sunt scarbit de arhitectura brutalista cu ziduri din betoane nefinisate.
    Apoi e mai sus de Sunset Plaza la baza dealului, pana in varf mai sunt o gramada de case.
    Anul trecut cereau 62 de milioane o sa o vanda sub 40 pana la urma.
    Alta casa asemanatoare care a fost vanduta la 40 de milioane https://www.youtube.com/watch?v=dQgXVJxt2jk

      (Citează)

  11. Usile alea fara clanta/maner vizibile sunt foarte misto, dar mi se par cam impractice pentru utilizarea de zi cu zi. Cred ca pentru multi una dintre probleme ar fi sa nu-si prinda degetele in usa.

    Bine, comentez si eu aiurea. Casa este superba, mai ales cu ferestrele alea uriase de sus pana jos de unde vezi jumatate de oras.

      (Citează)

  12. Deci cam cat, 2 BF-uri de succes sau 3 si gata, o iei?

      (Citează)

  13. E imensa, cand suna cineva la usa iti ia 20 de minute sa ajungi si sa deschizi.

      (Citează)

    • La o casa ca asta ai nevoie de minim 2-3 oameni pentru curatenie/intretinere, asa ca nu cred ca este o problema cu deschisul usii. Sigur este cineva prin preajma sa primeasca musafirii.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus