un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 30 iunie 2021

30 Jun 2021  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Suntem oficial la jumătatea anului. S-au încheiat 6 luni. Urmează celelalte 6 luni.

  5 comentarii

 1. eMag retail suna bine, in teorie. Dar va fi la fel ca orice alta platforma care exista acum, inclusiv platforma pe care o au in colaborare cu Mega (emag supermarket ii zice). De mers la magazin tot o sa mergem, ca nu se pot cumpara anumite produse fara sa le vezi. Fructe, legume, carne, mezeluri… vreau sa le vad, sa ma conving ca sunt in regula. La conserve, ulei, zahar, paste si altele de genul acesta ar putea fi ok, dar daca tot ma duc la magazin pentru celelalate, le iau si pe acestea. Si oricum, la ce preturi de transport practica emag…

    (Citează)

  • Sunt de aceeasi parere cu tine, multe produse nu se pot cumpara fara sa le vezi. Dar platforme precum Bringo si Glovo au destul de mult succes si cred ca Emag vrea sa prinda o felie din piata asta. Desigur, nu toata lumea va apela la metoda asta de a face cumparaturi, dar daca exista o nisa, ei vor sa fie acolo.

     (Citează)

 2. Kopa_Kopan: La conserve, ulei, zahar, paste si altele de genul acesta ar putea fi ok, dar daca tot ma duc la magazin pentru celelalate, le iau si pe acestea. Si oricum, la ce preturi de transport practica emag…

  Asta cu preturile de transport e cu dus si intors. Am luat Genius anul trecut si e absolut genial. Am facut o gramada de comenzi cu livrare gratuita prin genius fie acasa, fie la easybox. Bine, eu am norocul cu work from home + easybox la 5 minute de casa.

    (Citează)

 3. Eu consider ca acum incepe anul. Iar 31 decembrie e jumatatea.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus