un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 iunie 2021

3 Jun 2021  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Astăzi voiam să public review-ul aspiratorului-robot Rowenta X-Plorer S95, dar nu-i gata. Mai am de făcut niște gif-uri animate. Cei de la Rowenta mi-au creat însă un cod de reducere -10% la eMAG pentru aspirator. Introduceți “Radu” în coșul de cumpărături și scade prețul final, ceea ce mi se pare super-drăguț. Valabil până la 9 iunie.

Am făcut însă un clip video cu robotul, acesta este gata de multă vreme:

Susține-mă cu un Subscribe:

  4 comentarii

 1. bai dar Rowenta asta e copiat 98% dupa roborock, adica nu e numai ca arata exact la fel, dar vad ca si locasul periei, peria insasi, mopul, rezervorul de praf etc este practic identic!

  fata de S5 da, pare mai bun, dar S5-ul este un model care are deja 3-4 ani, asa ca ar trebui comparat cu S7 sau hai macar cu S6 MaxV, si o sa vedem ca nu mai e atat de clar care e mai bun.

  E dezamagitor ca nu poti da comanda vocala sa aspire o anumita camera.

    (Citează)

  • Eu nu inteleg cum are 12.000 Pascali putere de aspirare cand un S6 MaxV (comparabil ca pret si functionalitati) are doar 2.500, un S5 2.000 iar un roomba i7 vreo 1.700. Chiar asa de mare e diferenta? Sau imi scapa ceva?

     (Citează)

  • Eh, pascalii aia sunt ca watts la sistemele audio – numai producatorul stie ce anume raporteaza si in ce conditii.
   Iti dai seama ca la aceleasi dimensiuni cu roborock, nu poate avea nici motor mai mare, nici baterie mai mare (mai ales ca timpul de aspirare cu 1 incarcare a bateriei este similar).

   Acum sigur ca teoretic vorbind Pascal e unitate de presiune, deci nu depinde doar de puterea motorului ci si cat de bine face vaccum, dar dupa cum se vede designul periei este identic cu roborock, deci nici poveste de diferenta de 4-5 ori.

     (Citează)

 2. Am prelungit si eu abonamentul de Playstation cu ocazia asta :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus