un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

A început Days of Play 2021 cu oferte la jocuri de PS4 și PS5

28 Mai 2021  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

PlayStation a pornit ieri reducerile Days of Play, care sunt unele dintre cele mai bune din an pentru jocuri de PS4 și PS5.

Le găsiți pe toate grupate prin linkul de mai sus. Ar putea fi un moment bun să cumpărați și un cadou de 1 iunie, poate un Ratchet & Clank pentru un copil sau The Last of Us 2 pentru copilul din fiecare.

Găsiți multe jocuri cu prețul redus:

PlayStation are și reduceri speciale în magazinele “offline”, la Altex/Media Galaxy și la eMAG, practic componenta de retail a Days of Play, însă doar cu jocurile publicate chiar de Sony.

Aici am găsit câteva oferte foarte bune:

Adică sunt aici zeci de ore de gaming de bună calitate pentru 50 de lei sau mai puțin. Nici o altă formă de entertainment nu-ți oferă atâtea ore de distracție (mai ales una care adună mai multe simțuri la un loc) pentru această sumă.

Încă nu văd reducerile la abonamentul PS Plus, precum au fost anul trecut. Blogul PlayStation spune însă că vor fi și acestea.

additional deals on PlayStation Store as well as PlayStation Plus and PlayStation Now subscriptions will also be available during Days of Play

Probabil nu au fost activate încă, dar mai este timp până pe 9 iunie, deci verificați din când în când pagina ofertelor. O reducere la PS Plus pe un an ar fi o afacere foarte bună, mai ales că include și lunar vreo 2-3 jocuri gratuite.

Unul dintre jocurile disponibile gratuit în luna iunie va fi Star Wars: Squadrons. Este un space-sim neașteptat de bun, chiar le-a ieșit bine celor de la Electronic Arts, și vi-l recomand. Până la 1 iunie puteți lua Battlefield 5 gratuit, că face parte dintre jocurile lunii mai.

  7 comentarii

 1. The last of us 2 la Altex este 119 lei

  https://altex.ro/the-last-of-us-part-ii-ps4/cpd/JOCPS4LASTOFUS2/

  Altex are o deschidere mai mare vs eMAG la jocuri de consola si momentan marcheaza 220 de bucati la promotie

  https://altex.ro/jocuri-ps4/cpl/filtru/promotii-3803/promotii/

    (Citează)

 2. Am luat miercuri de pe emag abonament PSN 1 an – 201.99 lei…. in vreo 2-3 ore a revenit pretul la 269 lei

    (Citează)

 3. Întrebare:

  Daca astăzi iau trial version (14 zile) la PS+ (voi lua și abonamentul pe 1 an când apare la reducere, probabil săptămână viitoare) pentru a primi Battlefield V care este gratuit cu abonamentul PS+ încă 4 zile, eu având și discul, după ce expira abonamentul pot să instalez/joc varianta mea de pe disc?

    (Citează)

 4. Care PS5? Unde ai vazut stoc la PS5?

    (Citează)

 5. Adrian:
  Întrebare:

  Daca astăzi iau trial version (14 zile) la PS+ (voi lua și abonamentul pe 1 an când apare la reducere, probabil săptămână viitoare) pentru a primi Battlefield V care este gratuit cu abonamentul PS+ încă 4 zile, eu având și discul, după ce expira abonamentul pot să instalez/joc varianta mea de pe disc?

  Bf 5 de pe PSn este independent de bf5 de de disc. Nu văd de ce ti-ai lua doua jocuri la fel

    (Citează)

  • Merci pentru raspuns.

   Pentru ca discurile pe care le am vreau sa le dau cadou si sa le inlocuiesc cu variantele digitale.

     (Citează)

 6. Au fost vreo 13.000 de PS5 pe Amazon în SUA. S-au dat repede, evident, dar la noi nimic. E super trist că la noi nu a ajuns nimic. Cred că cei care s-au băgat în tombola de la Altex au primit mai toți PS5.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus