un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 iunie 2021

29 Jun 2021  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Prezentarea Samsung în 4 minute (pentru că cea reală e luuungă rău fără motiv bun):

  6 comentarii

 1. Nu am nicio informație despre noua generație de OLED.uri Philips pentru 2021. Teoretic trebuiau să iasă la începutul lunii. Noile generații vor avea cifra 6 în capătul seriei, ceea ce reprezintă anul 2021.

    (Citează)

 2. Intel nu lucreaza la chipset pt. telefoane musai. A vazut in schimb ca sunt semne ca piata s-ar putea sa mearga catre ARM si pe desktop in urmatorii ani, si ca sunt cu pantalonii in vine de ani buni, asa ca ar fi o idee buna sa investeasca in tehnologii de viitor.

  E o miscare buna de altfel, sper sa le iasa. E important sa fie concurenta si in segmentul asta.

    (Citează)

 3. 55OLED705/12 a fost 4599 cel mai ieftin, dacă nu mă înșel. Nici cu codul TVOLED nu coboară atât de jos.

    (Citează)

 4. Umblă un zvon prin piață că au fost demisii și plecări în bloc de la un distribuitor cu creștere mare in 2020, ducându-se la altul cu origine în Polonia.

    (Citează)

  • Umbla zvonul ca un mare supermarket vinde carne expirata.

   Informatie la fel de utila ca ce ai scris tu.

   Ai habar cine, pune numele, nu ai habar/nu vrei sa zici, nu scrie nimic.

     (Citează)

  • Un fel de “eu stiu, dar nu va spun voua nimic, fraierilor”.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus