un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce jocuri mi-au plăcut de la E3 2021

29 Jun 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Starfield a fost un fel de vedetă, dar nu se știe clar ce fel de joc va fi. Presimt un fel de Skyrim sau Fallout în scenariu SF, planete necunoscute șamd. În fond, Bethesda la asta are experiență. Lansarea este momentan programată pe noiembrie 2022, deci mai e.

Guardians of the Galaxy este dezvoltat de Eidos Montreal și toată lumea speră să fie mai bun decât Avengers, care a fost mediocru. Se pare că vei putea juca doar cu Star-Lord, ceea ce deja pare dezamăgitor. Este un third-party action adventure care mi se pare asemănător cu seria Spider-Man de la Sony.

Elden Ring arată tot mai bine. Este un joc de acțiune stil Dark Souls și se va lansa în ianuarie 2022.

Redfall, un joc cu vampiri, este interesant pentru că-i făcut de Arkane Studios, cei din spatele seriei Dishonored. Și cum s-a zis “vampiri”, deja e clar că vor fi și superputeri în care să investești puncte, știi asta înainte să vezi trailerul. Am fost surprins să văd că are loc în viitorul apropiat.

Babylon’s Fall este un alt joc de acțiuni în decor fantasy. O poveste bună l-ar putea face interesant. Mie nu-mi prea place stilul cartoonish al graficii:

A apărut și gameplay-ul din viitorul Battlefield 2042. Arată bine:

Și asta e tot. Au mai fost diverse jocuri anunțate, dar… nu mi-au atras atenția. Nu-i așa important, avem o mulțime de jocuri bune deja în lucru, anunțate anul trecut, așa că viitorul gamingului arată bine în următorii ani.

Scris după E3, uitat în drafts :/

    3 comentarii

  1. Uitati-va la numele jucatorilor din Battlefield. :)

      (Citează)

  2. raiiar:
    Uitati-va la numele jucatorilor din Battlefield. :)

    S-o ce?

    Soreen!

      (Citează)

  3. Si eu astept Starfield dar e departe. Noiembire 2022… Speram la o lansare iarna asta. Ins schimb vom avea in sfarsit Halo Infinite (cu mod multiplayer Free 2 Play) si Forza Horizon 5, care arata incredibil.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus