un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 iunie 2021

23 Jun 2021  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

 

    15 comentarii

  1. 4×4 cutie automata nu gasesti, dar gasesti motorizare de 0.9 la duster :))

      (Citează)

  2. Alin:
    Merge “”perfect”” si asta de 0.9. Eu il am pe captur si e o mare placere pe autostrazile unde sunt dealuri sa nu tina pilotul masinii 130km/h(chiar si cu pedala la fund, pur si simplu nu poate).

    m-am plimbat si eu cu una din asta mai lesinata si pot sa pun pariu unde sare pilotul: pe dealurile de dupa Turda, pe A2 dupa pod tot pe dealuri.

    Bonus era sa crap cu 0.9 easy-r sandero cand am intrat in depasiri, i-am dat talpa si masina statea pur si simplu.

    Avem la firma un lodgy 1.6 da ala merge decent, ca o masina normala, bine daca ai asteptari potrivite tinand cont ca mergi cu un lodgy.

      (Citează)

    • Da, am patit in ambele locuri. Mai stresant a fost cand am patit asta prin Luxembourg, dupa vreo 10 ore de condus. Pentru depasiri, pe la 100km/h retrogradezi 1-2 trepte si e mai ok.

        (Citează)

  3. S21 a rezolvat lag ul camerei cu un update, doar că nu in Romania,deci ne interesează fix deloc. Mulțumesc pentru știre)

      (Citează)

  4. Când nu ai ce spune de bine despre o mașină dar tot vrei să spui, zici că are faruri și stopuri faine. 😄

      (Citează)

  5. VechiulBogdan

    23/06/2021 la 3:05 PM

    alxzen:
    mhm, si asta TCe 90 de la duster sau sandero ce e?

    Tce 90 e 1.0 de 90 cp benzina, in timp ce Tce 100 este 1.0 de 100 cp benzina +GPL

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus