un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 18 iunie 2021

18 Jun 2021  ·

GÂNDURI  ·

16 comentarii

Iată-l pe Redmi Note 10 Pro cu care m-am jucat câteva zile. Este bun, dar nu remarcabil ca acel Redmi Note 8 Pro care a rupt toate vânzările în acel an:

Susține-mă cu un Subscribe:

    16 comentarii

    • Pai ce sa faca si primaria Iasi toata ziua, 365 zile, ca de asfaltat bulevardele si strazile n-are timp, de amenajat parcarile dintre blocuri nu, de renovat gradinetele sau scolile nu e timp, de varuit si pus termopane pe spitalul judetean nu este, asa ca acopera cladirile darapanate cu afise ieftine, posteaza minuni pe facebook, si fac blocuri de 10 etaje intre case.

        (Citează)

    • ai uitat de ‘Rețeaua de nepotism din Primăria Iași, condusă de Mihai Chirica: 51 de familii angajate în instituție ‘ .
      https://www.g4media.ro/reteaua-de-nepotism-din-primaria-iasi-condusa-de-mihai-chirica-51-de-familii-angajate-in-institutie-reporteris.html

      Doar oameni competenti in Iasi, la consiliul județean, Costel Alexe, fost președinte PNL IASI acum sef al Consiliului, si-a pus finul vicepreședinte, desi nu are experienta in domeniu iar vicele si-a angajat nevasta florareasa pe post de istoric la Muzeul din Palatul Culturii.

        (Citează)

  1. “Abonamentul” ăla e o închiriere pe termen lung. Parcă a mai fost ceva la bmw acum câțiva ani.

      (Citează)

  2. Volvo are de vreun an (Care by Volvo)

      (Citează)

  3. Shazam a identificat peste 1 miliard de cântece pe lună.

    Probabil din cauza întârzierilor mari până ajunge răspunsul pe Marte se termină melodia. Sau roboții de acolo nu sunt așa melomani.

      (Citează)

  4. Felicitari pentru video, Radu, mi-a placut! Informatii bune, scurt si la obiect.

      (Citează)

  5. Sunt client fidel Finestore. Tocmai de aceea atrag atentia ca e o magarie ce fac.

    Discountul acela e la misto. De exemplu Diplomatico l-am luat cu 139 lei acum o luna,. Azi e 165…

      (Citează)

  6. bai cum adica Note 10 pro “Este bun, dar nu remarcabil ca acel Redmi Note 8 Pro”, ca tocmai i-am luat nevestei unul, acuma zici?

    intamplator, eu am note 8 pro si e ceva mai slow decat note 10… poate e din cauza ca are deja 1.5 ani

    da, butonul ala de on off putea fi facut mai bine si mie imi place mai mult senzorul de amprente pe spate sub camere, cum e la note 8… dar merge brici, deci whatever

    mi-ar placea sa nu mai compari aceste telefoane de la Xiaomi cu Samsung A51/ A52, pentru ca sunt la ani lumina distanta in fata, chit ca pretul e la fel

    Nevasta-mea de exemplu a primit acest Note 10 pro tocmai pentru ca A51 este imposibil de folosit chiar si pentru taskuri simple cum ar fi sa vorbesti la telefon. Serios, mi-a venit mie sa dau cu el de pereti incercand sa vad daca pot sa ii fac ceva. A51 e un dezastru pur si simplu, nu cumparati. Si sunt convins ca nici A52 nu sare departe.

      (Citează)

    • De ani buni folosesc aproape exclusiv Samsung, în principal din teama de a avea probleme pe termen lung. Dacă ar fi să îmi iau azi un telefon pentru mine, m-aș uita și la ceva competiție, dar pentru o recomandare unei persoane mai atehnice, aș recomanda tot Samsung (desigur, pentru utilizatorii de Android).

      Am recomandat pentru trei persoane apropiate A51, niciuna nu a avut vreo plângere, le-au cumpărat prin Nov. 2020.

      Nu exclud să fie și probleme cu unele modele, dar mie nu mi s-a întâmplat vreodată vreo problemă, alta decât “poate aș fi putut găsi ceva mai bun în aceiași bani”.

        (Citează)

    • la cel despre care vorbesc difuzorul pentru telefonie (ala de sus) functioneaza cu intermitenta, cand vrea el, dar sa zicem ca mi-a picat mie o duda – desi daca cauti pe net se pare ca e o problema cunoscuta

      problemele cele mari sunt altele:
      – dupa cateva luni telefonul a devenit foarte slow
      – si a inceput sa nu mai primeasca apeluri, am testat eu personal asta pt ca nu credeam – la mine in telefon se auzea ocupat, desi nu vorbea cu nimeni… si nici nu se vedea apel pierdut la ea dupa aia, e ca si cum nu as fi sunat.

      de asta am zis ca e imposibil de folosit chiar si pt taskuri de baza cum e sa vorbesti la el

        (Citează)

    • @Marean, da, probabil ca ai nimerit tu un telefon cu probleme pe care iti este lene sa il duci la service/garantie.
      Dar asta nu inseamna ca toata gama de A51 are aceleasi probleme. Daca era asa, nu era unul dintre cele mai vandute telefoane din lume.

      PS: proba Radu se referea ca Note 10 Pro nu este remarcabil comparat cu telefoanele produse de concurenta, fata de Note 8 Pro care a fost mult peste ce gaseai in perioada respectiva la acelasi pret.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus