un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Finestore dă 18% reducere la orice comandă și premii Apple

18 Jun 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

12 comentarii

Venită de ieri pe newsletter, dar abia astăzi au anunțat și reducerea: -18% la orice comandă! E cea mai mare reducere văzută de mine până acum la Finestore. Promoția ține până pe 21 iunie. Reducerea se aplică automat în coș.

Ocazia este aniversarea a 7 ani de existență a magazinului, ceea ce înseamnă că eu i-am descoperit destul de timpuriu după lansare, că iau de mulți ani de la ei.

Au și un concurs. Toți cei ce dau o comandă de minim 199 lei intră automat în tragerea la sorți cu trei premii: un Macbook Air 13″, un iPad Air 4 și un Apple Watch 6. Cineva este fan Apple acolo!

Voi profita și eu de reduceri, că o astfel de ofertă nu se ratează. Pun mai jos lista mea de recomandări, din experiență proprie, în caz că vreți inspirație:

Whisky: Glenfiddich 12 ani (good value), Glenfiddich 15 ani (printre preferatele mele), Balvenie, Nikka from the Barrel, The Glenburgie (fructat, plăcut), Jack Daniel’s Single Barrel, Oban (foarte foarte ușor afumat) Talisker 10 ani (afumat mediu), Caol Ila (afumat mai tare), Ardbeg Corrywreckan (foarte afumat! zici că faci grătar în casă atunci când scoți dopul), cutiile acestea de degustare.

Ardbeg Uigeadail (se pronunță uu-gă-dal) a luat anul acesta premiul mare (whisky of the year) la International Whisky Competition. Este afumat. Glenmorangie Signet, Glenmorangie Quinta Raban, Aberlour A’bunadh au intrat și ele în top. Pe ultimul îl am acasă acum, e bun la gust pentru că Aberlour le maturează în butoaie de oloroso, un vin dulce spaniol, dar și foarte tare la 60%.

Gin: Brockman’s, Hendrick’s, The Botanist, Tanqueray nr 10, pentru vară acestea June sau un Whitley Neill de gutui.

Tequila: Casamigos Anejo (cea mai bună tequila băută de mine), Don Julio Anejo, Olmeca dacă vreți una ieftină.

Rom: Dictador, Angostura, Bumbu, Diplomatico Reserva.

Vinuri albeGitana Petit Sophie (pentru mine cel mai bun vin alb din Moldova și din această listă), Lacerta Chardonnay ReservaPetro Vaselo MaletineRecaș Solo QuintaLacerta Muscat Ottonel sec (excelent!).

Vinuri roșiiPetro Vaselo Otarnița (cel mai bun roșu din listă), Avincis GrandifloraLacerta Cabernet Sauvignon & ShirazGitana SaperaviPurcari Freedom BlendPurcari Vinohora roșuOprișor Drăgaica RoșieOprișor SmerenieRoșu de Petro Vaselo (pe acesta l-a băut doar Matilda, dar se jură că-i bun și am încredere în calitățile ei de somelier).

Vinuri rozeVertigo RoseGitana Roz de GitanaLiliac Crepuscul Rose.

Eu o să-mi iau un Eagle Rare, un bourbon pe care-l văd de multa vreme în tot felul de clasamente de whiskey-uri americane. Am auzit de bine și de Buffalo Trace. Încă nu știu clar pe care să-l aleg. O să iau și un ficat, că e ofertă bună.

    12 comentarii

  1. Reducerea o fi pe bune?

      (Citează)

  2. black label pe care il urmaresc chiar are….72 ron

      (Citează)

  3. Am mai scris. E reducere românească. Și știu tocmai pentru că am zeci de conenzi la ei..

      (Citează)

    • Glenfiddich 12 Ani 0.7L este 94,26 Lei
      In trecut l-am mai cumparat de cateva ori cu 99,95 Lei, tot la diverse promotii.

      Din ce vad chiar par a fi cele mai mici preturi pe care le-am vazut pana acum la Finestore, poate de BlackFriday sa fi fost mai mici.

        (Citează)

    • Eu nu am zis ca pretul final nu e ok. Doar ca cele 18% nu sunt reale…

        (Citează)

  4. Depide ce cauti, eu as zice ca un deal bun e sa iei vreo 3 sticle de barcardi blanco sa te tina toata vara pentru diverse mixere.

    Are pret competitiv+oferte.

      (Citează)

  5. Finestore e magazinul ala care nu mai are preturi?

      (Citează)

  6. Vrajeala cu reducerile. Am luat chestii de la ei la pret mai bun, fara sa fie la reducere.
    Mi s-a luat de vrajelile astea cu “reduceri nemaivazute”.
    Tre sa ai retard ca sa mai pui botu la vrajeli d-astea, cand ai gugălu’ la dispozitie.
    Gugăliti inainte de a da comanda.

      (Citează)

  7. XC40 a fost prima cu abonament parca. Si pe aici mai exista si Lynk&co

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus