un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PlayStation 5 din nou la precomandă la Altex

23 Jun 2021  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Iat-o aici la precomandă cu livrare din 30 iunie. Știți de data trecută cum stau lucrurile: este o cantitate limitată, probabil câteva sute de bucăți, așa că la un moment dat astăzi vor închide și precomenzile.

Data trecută a fost listat în aceeași zi și la eMAG. Momentan nu este, dar stați cu ochii pe ambele magazine. Dacă aflu ceva, actualizez aici.

Ultima oară cred că am ajutat vreo 30 de persoane să comande PS5. Am văzut și un mesaj mișto de la Sabina. Mă bucur când e blogul de folos cuiva. Voi le-ați primit, a fost totul ok?

    9 comentarii

  1. Eu nu pot sa ii zic precomanda cand e cu toti banii platiti in avans. Asta e comanda ferma.

      (Citează)

  2. Mersi frumos Radu, am prins și eu una de data asta :)

      (Citează)

  3. Voi astepta variantele 2 sau 3 dupa ce elimina toate defectele care apar/vor aparea la varianta 1. Asa s-a intamplat si la PS4/Pro sau ca la masini, prima versiune nu e chiar OK. Abia la urmatoarele face lift-uri elimina diverse bug-uri sau greseli de proiectare.

    Oricum, multumim pentru informatii si multumiri lui john, din articolul precedent. Am dat si eu mai departe prietenilor.

      (Citează)

  4. Gaelex:
    Eu nu pot sa ii zic precomanda cand e cu toti banii platiti in avans. Asta e comanda ferma.

    Precomanda inseamna sa cumperi ceva ce magazinul nu are, cu promisiunea ca-l vei primi in viitor.

    PRECOMÁNDĂ, precomenzi, s. f. Comandă făcută pentru o marfă înainte de a fi fabricată sau pusă în vânzare. – Pre1- + comandă.

      (Citează)

  5. Mda… nu am prins nici de data asta. Multumim pt pont!

    Altceva doream sa spun – mizerabilii de la carrefour vand online PS5 digital edition la 4.899 lei. Mai scump decat samsarii de pe olx. Mi se pare jenant pentru un magazin de talia lor…

      (Citează)

  6. Gaelex:
    Eu nu pot sa ii zic precomanda cand e cu toti banii platiti in avans. Asta e comanda ferma.

    Asa a fost si la campania pentru Xbox Series X in decembrie. Am platit in avans, dar pentru ca nu am fost extras la tombola, banii mi-au fost returnati in 2 ore.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus