un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum să cumpărați bilete la meciul de optimi din București de la Euro 2020

23 Jun 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

35 comentarii

Eu tocmai am luat. Este cu schepsis, că biletele s-au vândut prin 2019 după o mare tragere la sorți.

Atenție: nu știu dacă biletele despre care zic eu se alocă doar celor vaccinați. Se poate intra pe stadion și cu test PCR negativ sau test antigen rapid, găsiți aici condițiile. Eu cred că biletele de mai jos sunt pentru oricine respectă una dintre condițiile descrise acolo. În lipsă de informații concrete (și având în vedere codul “vaccinated”) este însă posibil să fie doar pentru vaccinați.

Intrați pe site-ul oficial UEFA de vânzări de bilete. S-ar putea să dureze, eu am așteptat vreo 10 minute pentru acces. Când se scurge timpul și se activează butonul, e bine să fiți pe fază, că altfel o luați de la capăt cu numărătoarea.

Pe site aveți nevoie de cont. Dacă vă jucați Predictor sau Fantasy Football, aveți deja cont, e bun acela. Eu practic am dat login direct.

Apare o listă de meciuri din optimi. Cel din București nu este printre ele.

Vedeți zona de sus, unde scrie Access Code? Acolo introduceți “vaccinated” ca parolă și ca prin minune se deblochează și meciul din București. Luni la ora 22 joacă pe Arena Națională câștigătoarea grupei F cu locul 3 din grupele A, B sau C. Asta înseamnă că vom vedea Germania sau Franța sau Portugalia la București împotriva altei echipe.

Și asta e tot. Veți vedea tipurile de bilete disponibile pentru București, central, colțuri și în spatele porților. Aveți 15 minute să vă gândiți ce și cum. Alegeți maxim 4 tichete. Cele cu restricted view, zice pe site-ul oficial, au priveliște parțial blocată de ceva (stâlpi, cineva prea înalt etc).

După ce luați biletele, vi se vor cere datele despre persoanele care le vor primi. Titularul contului de pe site este obligatoriu una dintre ele, iar pentru celelalte trebuie să completați numele, data nașterii, seria de pașaport (sau buletin, bănuiesc, în acel câmp).

 

Costă mult, ca un meci de euro. Se plătesc cu cardul bancar și veți primi email de confirmare, iar biletele vor fi emise peste câteva zile.

Regulile de intrare în stadion sunt aici. E cu mers duminică sau luni la un centru medical din listă cu adeverința de vaccinare în mână pentru a lua o brățară și apoi acces pe stadion la ora indicată pe bilet. Se pot face și teste rapide, e totul descris acolo.

    35 comentarii

  1. Multumim Radu !
    Nu am vazut daca ai posibilitate sa selectezi locurile .
    Ti se aloca automat ? Stii ceva ?

      (Citează)

    • Se aloca automat. Nu poți selecta nici măcar tribuna.

        (Citează)

    • “Atenție: nu știu dacă biletele despre care zic eu se alocă doar celor vaccinați. Se poate intra pe stadion și cu test PCR negativ sau test antigen rapid, găsiți aici condițiile. Eu cred că biletele de mai jos sunt pentru oricine respectă una dintre condițiile descrise acolo.”
      Conform comunicatului emis de FRF, biletele vândute după data de 22.06.2021 sunt doar pentru persoanele vaccinate(a fost o clauza a guvernului pentru acceptul de a permite ocuparea a 50% din stadion).
      Rămâne de văzut dacă și cum se va verifica asta.

        (Citează)

  2. Am platit si eu 2 bilete.. luni la 17 aterizam la otopeni.. o sa fie interesant.

      (Citează)

  3. Super, mersi frumos de pont.
    Mie imi apar pe cont biletele, banii mi-au fost luati, dar n-am primit mail de confirmare. Nu sunt sigur daca e ok.

      (Citează)

  4. Alin:
    De ce zici ca e scam?

    nu e scam. e mizerie. e basically giani bisnitaru care lua 100 de bilete la 10 lei si ti le dadea la 100 inainte de meci.

      (Citează)

  5. Eu m-am cam grabit si am lasat la ambele bilete numele meu . Exista vreo posibilitate sa schimb numele ?
    Sau daca a fost cineva la primele 3 meciuri, a avut problema asta? Se accepta cu ambele bilete pe un nume?

      (Citează)

  6. mUEFA e o organizație care nu merită nici un scuipat…părerea mea.. scrisă alb pe fond afro american (că negru se poate interpreta greșit…).

      (Citează)

  7. joaca Franta – Elvetia

      (Citează)

  8. Thanks, Radu.
    Am luat si eu doua pentru mine si pentru fii-miu care are 7 ani si va fi prima lui experienta pe un stadion.
    Imi aduc aminte ca eu am fost prima data cu tata pe Giulesti in ”94 cand aveam 11 ani, eu pe fii-miu il duc la meci din optimile Euro. Alte vremuri :)
    Inca mi-e neclar care-s regulile pentru biletele pentru copii cumparate dupa 21 iunie. Insa cred ca se va merge in continuare pe acel test antigen negativ cu 24h inainte de meci.

      (Citează)

  9. Teoretic eu am luat biletele cu mai mult de 5 zile inainte de meci, dar nu le-am primit inca pe mail, desi asa am vazut ca trebuia Si inca sunt bilete disponibile si azi..sigur nu e vreo tragere la sorti?

      (Citează)

  10. Salutare! Am reusit si eu in dimineata asta sa achizitionez biletele si am primit mailul de confirmare cum ca ele au fost cumparate. De atunci, astept mailul care sa imi spuna ca biletele sunt gata si trebuie sa downloadez aplicatia.
    A mai patit cineva asa? Cam cat ar dura?

      (Citează)

    • Biletele dvs. vor fi trimise prin intermediul aplicației oficiale UEFA EURO 2020™ pentru bilete electronice în apropierea turneului, cel târziu cu 5 zile înainte de ziua meciului. În cazul în care biletul a fost cumpărat cu mai puțin de 5 zile înainte de meci, atunci biletul mobil va fi distribuit cât mai curând posibil.

        (Citează)

  11. Catalin:
    Super, mersi frumos de pont.
    Mie imi apar pe cont biletele, banii mi-au fost luati, dar n-am primit mail de confirmare. Nu sunt sigur daca e ok.

    Salut! Si eu sunt in situatia ta, cred. Ma uit in contul de UEFA, la tickets si imi apare comanda. Totusi, inca nu mi-a venit mailul prin care sa ma anunte sa downloadez app-ul pentru a putea vedea biletele.

      (Citează)

    • Same here. Din cate am vazut in app FAQ – biletele nu apar in aplicatia daca aceasta a fost instalata dupa (asa cum am facut si eu de exemplu). Si zic ca vor fi in dashboard – dar nici acolo nu sunt. Mai asteptam o zi – vad ca e multa lume in situatia asta.

        (Citează)

  12. Sorin:
    Same here. Din cate am vazut in app FAQ – biletele nu apar in aplicatia daca aceasta a fost instalata dupa (asa cum am facut si eu de exemplu). Si zic ca vor fi in dashboard – dar nici acolo nu sunt. Mai asteptam o zi – vad ca e multa lume in situatia asta.

    Da, oricum, treaba s-a rezolvat. Am primit biletele. Deci…asteptam spectacolul!!

      (Citează)

    • Ai primit pe mail biletele?Sau cum?Eu am status Bilet alocat, dar doar atat.

        (Citează)

    • Alin:
      Ai primit pe mail biletele?Sau cum?Eu am status Bilet alocat, dar doar atat.

      Am primit mail cum ca biletele pe care le-am cumparat sunt disponibile. Tot acolo scria ca pentru a le vedea trebuie sa descarc app-ul dedicat. Zis si facut. Am downloadat app, m-am logat, iar biletele ma asteptau acolo.

        (Citează)

  13. Renato: Am primit mail cum ca biletele pe care le-am cumparat sunt disponibile. Tot acolo scria ca pentru a le vedea trebuie sa descarc app-ul dedicat. Zis si facut. Am downloadat app, m-am logat, iar biletele ma asteptau acolo.

    eu am fix 24 de ore de cand le-am cumparat si inca nu am primit mail sa descarc applicatia vietii..

      (Citează)

  14. Ce bine ca sunt voluntar, vad toate meciurile gratis.

      (Citează)

  15. Salut, ai primit si mail cand ti au fost alocate in aplicatie? eu pe linkul asta: https://euro2020-sales.tickets.uefa.com/account/tickets imi apar cele 4 alocate, si cele 4 pe care le aveam luate acum un an imi apar: Mobile ticket assignee : Not yet assigned. Culmea, in aplicatia de pe mobil cele 4 vechi sunt in ea, le am de mult, dar cele noi nu au ajuns, am instalat aplicatia si pe alt telefon, tot cele vechi sunt.

      (Citează)

  16. Catalin: Salut, ai primit si mail cand ti au fost alocate in aplicatie? eu pe linkul asta: https://euro2020-sales.tickets.uefa.com/account/tickets imi apar cele 4 alocate, si cele 4 pe care le aveam luate acum un an imi apar: Mobile ticket assignee : Not yet assigned. Culmea, in aplicatia de pe mobil cele 4 vechi sunt in ea, le am de mult, dar cele noi nu au ajuns, am instalat aplicatia si pe alt telefon, tot cele vechi sunt

    Catalin:
    Mie mi-au ajuns dupa vreo 36 de ore. Cat timp iti apare ca ai biletele alocate in cont esti ok.
    Asta e linkul unde vezi comanda
    https://euro2020-sales.tickets.uefa.com/account/tickets

    Catalin:
    Mie mi-au ajuns dupa vreo 36 de ore. Cat timp iti apare ca ai biletele alocate in cont esti ok.
    Asta e linkul unde vezi comanda
    https://euro2020-sales.tickets.uefa.com/account/tickets

    Salut, ai primit si mail cand ti au fost alocate in aplicatie? eu pe linkul asta: https://euro2020-sales.tickets.uefa.com/account/tickets imi apar cele 4 alocate, si cele 4 pe care le aveam luate acum un an imi apar: Mobile ticket assignee : Not yet assigned. Culmea, in aplicatia de pe mobil cele 4 vechi sunt in ea, le am de mult, dar cele noi nu au ajuns, am instalat aplicatia si pe alt telefon, tot cele vechi sunt

      (Citează)

  17. Si eu am luat bilete acum aproape 48h si inca nu am primit mail-ul pentru descarcarea aplicatiei si nici in aplicatie nu sunt. Am ridicat ticket la ei, sa vad ce-mi zic.

      (Citează)

  18. au venit biletele si la mine, culmea fix langa alea ce le aveam luate de acum 2 ani.

      (Citează)

  19. Robert:
    Eu m-am cam grabit si am lasat la ambele bilete numele meu . Exista vreo posibilitate sa schimb numele ?
    Sau daca a fost cineva la primele 3 meciuri,a avut problema asta? Se accepta cu ambele bilete pe un nume?

    Fix la fel am facut si eu. Ti au ajuns biletele si ai reusit sa schimbi numele?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus