un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PC Garage dă premii de 75.000 de lei celor care ghicesc rezultatele meciurilor la Euro 2020

7 Jun 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

2 comentarii

Euro 2020 s-a strecurat parcă nevăzut pe radarul meu, deși anul trecut îl așteptam cu mare entuziasm pentru că vara 2020 se anunța foarte bună în București, cu 4 meciuri din campionat, plus festivalul SAGA. Apoi cineva a mâncat supă de liliac.

Anul acesta aproape că uitasem de Euro 2020. Numele oficial este tot acesta, apropo, deși are loc în 2021. În curând voi scrie un articol mai mare despre campionat, plus că voi face ca de obicei competiții publice de Fantasy Football și Predictor pe site-ul oficial, pentru cei care vor să se lupte cu mine în scoruri.

Până atunci, însă, rapid pe scurt acum zic despre competiția tradițională a lui PC Garage despre fotbal, cred că aflată la a patra ediție de mondial și european. Probabil că o țineți minte din campionatele trecute, dar în această ediție cei de la PC Garage au mers dus all-in cu premii de peste 75.000 de lei.

Premiul mare este un PC de gaming, premiul doi un laptop de gaming, premiul trei un monitor de 240 Hz, dar se dau premii până la locurile 30 din clasament. Locurile 21-23 iau, de exemplu, un SSD de 500 GB tip NVMe. Acestea sunt premiile din clasamentul general. Există premii separate și pentru faza eliminatorie, premii zilnice, premii pentru cine ghicește de la început echipa câștigătoare a turneului și altele.

Jucatul este simplu. Intrați aici și completați pentru fiecare meci ce scor pronosticați că va fi la final.

Apoi în pagina clasamentului grupei puneți care credeți că va fi clasamentul la final și ce echipă credeți că va câștiga turneul.

Eu am participat la fiecare ediție, e prea simplu ca să ratez concursul. Nu o fac musai pentru premii, că nu mă pricep așa bine la fotbal, dar cât pentru întrecerea cu prietenii care participă și ei.

    2 comentarii

  1. Traditionala, adica a fost si in alti ani? Eu nu ma omor dupa fotbal, asa ca nu am remarcat daca a fost.

      (Citează)

  2. Mulțumim, Radu!

    Vedeți că sunt trei taburi cu informații, trebuie completate toate. :)
    Meciuri, grupe, echipa câștigătoare & golgether :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus