un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

New shoes, who dis?

8 Jun 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

70 comentarii

Mi-am luat pantofii aceștia, că mi-a plăcut cum arată pentru vreme de vară. Se numesc LeBron 18 Low Summer Refresh. 800 de lei de pe nike.ro. Atât sunt și în magazin. Mi s-a părut amuzant că, după ce dai 800 de lei pe pantofi, transportul costă 40 de lei, că au venit din străinătate.

 

Mai exact, am comandat pe 18 aprilie, iar coletul a plecat de la ei pe 21 aprilie. Termenul de livrare estimat era 28 aprilie, dar au sosit pe 26 aprilie prin DHL. Au o talpă foarte confortabilă, sunt foarte încântat de ei și de cum se potrivesc cu vremea de vară.

    70 comentarii

  1. Sunt cocălărești, să nu te superi :))

      (Citează)

  2. 800?

      (Citează)

  3. arata cool, mi-as lua si eu dar nu au marime :(

      (Citează)

  4. respira piciorul prin chestia aia?

      (Citează)

  5. Acu tre sa te operezi ca sa te faci negru. Ca-n tarile cu apa calda astia si copiii umbla cu botosi asa colorati))))
    Sa-i porti sanatos.

      (Citează)

  6. As fi zis ca ti-ai luat deja buletinul.

      (Citează)

  7. Sper ca au si luminite.

      (Citează)

  8. Nu inteleg cum vine asta cu transportul. Cand a introdus Emag taxa de transport pentru produsele de pe site-ul lor, ai considerat ca este ceva normal si ca nu este cazul sa mai subventioneze acest serviciu.
    Acum cand trebuie sa platesti transport pentru un produs adus din afara tarii, ti se pare amuzant acest aspect.

    PS: vezi ca la comenzi peste 800 de lei aveai transport gratuit (pantofii astia vad ca sunt la limita, adica 799,99 lei). Puteai sa mai adaugi o pereche de ciorapi la colet si plateai aceeasi suma in total.

      (Citează)

  9. Plm ai și tu o vârstă…

      (Citează)

  10. Sunt din piele?

      (Citează)

  11. Nasul rosu cand soseste?? :)
    Bai ce rai suntem cu gusturile omului.. 😀

      (Citează)

  12. Mai urâți nu aveau?

      (Citează)

  13. Ce de hateri! Ramaneti ma in stansmith-urile voastre alb cu verde sau in Bit Bontimes, din piele adevarata cum se faceau odata.

    Radu, sunt foarte frumosi! Sa ii porti cu placere! Ai primit si o a doua pereche de sireturi, de alta culoare? Imi pare ca ar merge sireturi portocalii

      (Citează)

    • Am adidasi Bit si sunt foarte mulțumit de ei. Cred ca doar din astia mi-as lua de acuma. N-am pretenții. Prefer simplitatea uneori.

        (Citează)

  14. Pune si o poza cu tine sa vedem cat de ciudat iti sta

      (Citează)

    • Cred ca o sa para in urmatorul videoclip cu Alex Velea.
      E doar o gluma, gusturile nu se discuta.
      Sa-i porti cu drag.

        (Citează)

  15. eu de-abia incep sa ma obisnuiesc cu ideea sa dau pe umblatori in jur 400 de lei … in prezent am 3 perechi la pretul asta, 2 fiind luate anul asta (pt alergare, altfel nu as fi dat atatia bani :-)) si de aia ma sperie un pic faptul ca altii dau 800 – e inflatie sau doar sunt eu zgarcit?

    ce sa zic, sa-i porti sanatosi, sunt urati ca naiba :-))

      (Citează)

    • Cei mai scumpi pantofi ai mei au fost 130 eur. Oxford brogues, handmade in Italy, luați la reducere dintr-un magazin din Milano. M-a ințepat puțin când i-am luat, dar aveam nevoie și mi s-a părut un deal bun (sunt zgârcit uneori și prost cu banii în alte situații). Din 2017 îi folosesc mereu la muncă și sunt ca noi.
      N-aș da mai mult pe pantofi. Mai am o pereche de Asics de 100 eur, luați când aveam senzația că o să mă apuc de alergat. Proastă decizie.

        (Citează)

    • Bai daca as sti ca tin, poate as lua si eu in calcul sa iau pantofi peste 100 coco, desi ma atrage mai mult ideea de a schimba mai des pantofi mai ieftini, chit ca per total tot atat ma costa.

      Problema e ca m-am pacalit de cel putin 2 ori in ultimii ani cu pantofi scumpi (adica de 400 lei, pt mine asta inseamna scump :-))
      – niste salomoni care s-au dezlipit dupa vreo juma de an, fuck you salomon, am incetat sa mai fiu fan dupa 15 ani
      – niste Geox care s-au uratit f tare tot dupa juma de an… Ei erau intregi dar pana si pt mine era clar ca arata ca dracu, asa ca nu am comentat cand mi i-a aruncat nevasta.

      De aia prefer papuci la max 200 lei pe care sa ii port 1-2-3 sezoane, de obicei am 2-3 perechi.

      Acum m-am mai pacalit inca o data anul asta cu niste Nike de alergat cu care nu m-am putut intelege neam, asa ca am fost nevoit sa mai iau inca o pereche… Faza amuzanta e ca Nike sunt heavily cushioned si a doua oara am luat minimalist shoes, cu care ma inteleg tot prost pt ca, na, diferenta e mare si adaptarea dureaza, asa ca tot in aia de la Decathlon de 90 de lei alerg zilele astea… Dar macar acumulez experienta la pantofi de alergat :-)))

        (Citează)

    • Ha ha, și eu mi-am luat țeapa tot cu salomon și geox. Aveam o pereche de XA pro GTX (plm zici că erau fi-su lui Musk) pe care i-am luat să reziste și s-a rupt plasa într-un an. Iar geox am constatat că au talpa extrem de incomodă, încât nici cu branțuri nu puteau fi purtați pe termen lung.

      Ăștia italieni au fost super buni, mult mai confortabili decât unii normali și cred că vor rezista încă 5 ani. Aș mai lua dar cred că au dat faliment, că ultimele colecții de pe site sunt din 2017. Partea amuzantă e că aveau talpa din piele și după ce i-am luat m-am dus cu ei direct în fabrică. După 10 metri tălpile erau pline de șpan.

      Pentru sport m-am lecuit și eu de chestii scumpe, că nu le folosesc atât de intens încăt să am nevoie de ceva performant. Pantofii de biciclit sunt cei mai ieftini de la decathlon.

        (Citează)

    • Pentru alergat incearca seria nimbus de la asics

        (Citează)

    • A, păi eu s-ar putea să am o problemă atunci. Cel mai mult am dat o mie și ceva de lei pe o pereche de pantofi de la Botezatu, care au fost ceva mai scumpi decât niște John Richmond – puțin sub o mie, prin 2007.

      După mulți Nike și Adidas am încercat și Converse, să fiu și eu cool, dar m-au lăsat foarte repede – recordul negativ a fost o lună jumate. După tot felul de încercări am zis că nu mai cumpăr încălțări sub 400 de lei, deși au fost exepții când am găsit la reducere. Depinde și de picior sau modele, unii au ținut dar mi-au rupt picioarele, alții au fost comozi dar s-au dezlipit/rupt.

      Am avut și Salomon, o pereche de trekking care n-au vrut nicicum să se rupă, am încercat să aranjez jarul în foc și tot au ținut. Momentan mai cumpăr de la Uman Shop, văd că țin și mai au reduceri semnificative: Supra, Nike, Vans nu-mi plac de nici o culoare. Eu circul destul de mult cu bicicleta și cred că mulți nu rezistă mult la torsiune.

      De la Nike aș vrea niște Jordan One la un moment dat.

        (Citează)

    • Păi la bicicletă îți trebuie unii cu talpa tare. Dacă atunci când mergi cu bicicleta nu mergi mult pe jos, poți să folosești ceva cu SPD.

      Așa, dacă stai să te gândești, 1000 de lei nu e extrem de mult. O pereche de Floris van Bommel sunt vreo 250 eur. Cred că și ăia ai mei erau cam atât dacă nu erau la reducere. Ideea e doar că sunt eu zgârcit.

        (Citează)

    • Salomonii am avut ai eu ptr juma de an. Apoi s-a rupt efectiv pielea unde se indoaie piciorul. 470 lei acu 4 ani m-au costat. Reducere de la 750 chipurile. Dupa cateva cercetari am descoperit ca erau fabricati cu 5 ani inainte sa ajunga la mine. Pe dosul brantului, era stantata data fabricatiei. Si dupa alte cercetari am aflat ca ce ajunge pe piata noastra, sint modele nevandute prin tari cu apa calda, plimbate prin diverse magazine si in final trimise la saracii din romania si bulgaria. Chipurile la reducere. Si asta e valabil ptr multe marci cu ștaif. Asa ca ptr mine maximu ptr o pereche de sosoni e 200 lei.

        (Citează)

    • @blackskull, si eu simt ca e corect ce zici, tind si eu sa cred ca la noi ajung ciurucuri si asta e unul din motivele pt care nu vreau sa dau multi bani pe pantofi.

      de ex, prima mea pereche de Salomon luata din Viena in 2003 au fost indestructibili – i-am purtat pana m-am plictisit si i-am mai tinut inca niste ani dupa aia… i-am aruncat dupa 10 ani, dar inca puteau fi purtati.

      Salomonii luati din Romania au tinut ok in general, dar in nici un caz la fel ca primii… si-apoi a fost perechea aia care a tinut 6 luni si de atunci nu am mai luat Salomon, desi sunt in continuare marca mea preferata, pur si simplu imi place cum arata aproape toate modelele si mi se si potrivesc f bine pe picior.

        (Citează)

    • Ai mei au fost luați din Bever, din Olanda. S-a rupt plasa în mai puțin de 1 an. Poate că i-am agățat eu în ceva, că mai fac dude. Da plm, sunt încălțări de trail, parcă ar fi trebuit să se gândească și la situația asta.

        (Citează)

  16. Daca tie iti plac… Oricum cineva si-ar fi bagat picioarele in ei :)

      (Citează)

  17. next: BMW M3 cabrio

    incepe criza? :)

      (Citează)

  18. Criza varstei de mijloc? Cam devreme Radule….

    Sa-i folosesti cu placere!

      (Citează)

  19. Sper ca ti-au dat si un skateboard + o sapca din aia cu elice la banii astia.

      (Citează)

  20. Urati si scumpi. Eu sunt multumit cu Sketchers – accesibili, usori si ultra comfortabili.

      (Citează)

  21. Foarte misto! Cu ce model de trotineta ii asortezi?

      (Citează)

  22. no RGB… no Wifi… not even BT5.0 ca sa transmita numarul de pasi. colorful LoTech.
    sa-i folosesti cu placere!

      (Citează)

    • Am eu un model cu Bluetooth de la Under Armour. Surprinzator, dupa 2 ani de zile in care i-am si spalat la masina de 2-3 ori, inca mai tine bateria si ma pot conecta la Bluetooth.
      Bine, nu am folosit niciodata functia aia in afara de ziua in care i-am cumparat.

        (Citează)

  23. Dupa ce am citit asta mi-am adus aminte ca stau sa-mi cumpar doua perechi de adidasi ( da, pantofi sport) de vreo 6 luni si nu mai gasesc ce vreau eu ( ieftin si bun, normal). Am dat un ochi si am gasit o pereche de asicsi la echivalentul a 210 lei.
    Bag seama ca sunt scumpe naicurile astea (nu comentez legat de cum arata, treaba de gust, nu ma priveste). Sunt cumva facuti in Europa pantofii de-s asa scumpi, au ceva special ( ma refer la tehnologie, materiale) sau e doar treaba de hype?

      (Citează)

  24. LOL cati incuiati la minte in comentarii, nu-mi vine sa cred. cred ca 80% din romani inca indoaie adidasu pe toate partile sa vada cat de flexibili sunt inainte sa ii cumpere.

    Radu nu are cele mai normale gusturi, e adevarat, dar adidasii astia chiar sunt misto, sa-i porti sanatos, nu te lua dupa turma care se incalta din decathlon si auchan.

    O singura chestie, Nike-urile cu bula de aer in calcai vor incepe sa scartaie dupa o perioada.

      (Citează)

  25. Lasa Radu, important e sa iti placa tie …

      (Citează)

  26. Măcar sunt frumoși la banii ăștia.

      (Citează)

  27. Sol:
    Urati si scumpi. Eu sunt multumit cu Sketchers – accesibili, usori si ultra comfortabili.

    +1 Sketchers. Am 5 perechi si doar una dintre ele (ceva culoare gri antracit) e un pic rigida la umblet…. in rest, au vazut multe spalari la masina si se mentin grozav.

      (Citează)

  28. Ma pregateam cu hate dupa ce am ctit articolul si ce sa vezi.. zeci de comentarii. Cred ca pana la urma a meritat investitia legat de reach. Nu ca sunt urati, nu sunt dar mane, esti om matur. Macar zi-mi ca e pe drum copilul ala.

      (Citează)

    • Inca ceva.. la banii astia au facut modelul/imprimeul copy paste stanga cu dreapta. La naiba, modificau putin liniile in fotosop sa para diferiti, dura 5 minute. Sau in oglinda cel putin, nu asa sa para ca ai 2 de stangul :)

        (Citează)

    • pai asta e secretul ca sa ai reach (interactiune mai degraba, reach-ul e altceva, dar in timp interactiunea genereaza si reach): pui subiecte in leagtura cu care oricine are o parere, de ex. toti purtam ceva in picioare, deci toti avem o parere.

      de aia vezi la zoso posturi gen “chilotii astia sunt buni/ astia s-au rupt” etc

        (Citează)

    • Marean:
      de ex. toti purtam ceva in picioare, deci toti avem o parere.

      Nush ce sa zic, om purta toti ceva in picioare, dar asa ceva nu :)

        (Citează)

  29. Data viitoare pentru adidasi de baschet iti recomand dunkshop . eu. tocmai ce au deschis magazin fizic pe tunari si au multe modele si foarte multe promotii saptamanale de obicei reducere 30% la produsele selectate)

    Mie nu mi plac astia ca s hater lebron, dar nici nu s asa critic precum sunt cei de mai sus.

      (Citează)

  30. O sa faci ravagii printre florarese.

      (Citează)

  31. Frumoși cititori ai :)))) , rar atâta hate și românism. Comunitatea asta părea un pic mai altfel.

      (Citează)

    • Ai dreptate, mă consider vinovat și îmi voi schimba complet atitudinea și viața în general.

      RADU SUNT SUPERBI DE UNDE I-AI LUAT VREAU ȘI EU DOUĂ PERECHI!

        (Citează)

    • eu nu vad nici un hate, mie mi se pare super funny
      hate e cand ii zici {cuiva} ca e {cumva naspa} pentru ca a facut/ dres {ceva} ce nu iti convine tie, nu cand zici ca Radu si-a luat papuci urati (sorry but iz tru :-))

        (Citează)

  32. Fii Nike intr-o lume plina de decathlon! Felicitari pentru alegere. Frapant si amuzant rezultatul comentariilor. Pentru un blog care promoveaza tehnologia si tot ce este modern/in trend, majoritatea comentatorilor nu sunt deloc firi creative, progresiste, cu inclinare catre arta.

      (Citează)

    • Este normal ca cititorii unui blog care promoveaza tehnologia sa nu fie firi creative, cu inclinare catre arta.

        (Citează)

  33. Eu am o problema cu Nike, poate ma lumineaza si pe mine cineva. Ca un snob cumsecade ce sunt, am comandat acum vreo doi ani niste Nike personalizati, poate stiti, culori cum vrei si etc. Dupa nenumarate cercetari am comandat marimea 46 (!!) desi eu port cam 44 1/2 sau 45. Chiar si asa, n-am putut sa-i port. Ma strang ca naiba, de fapt de abia îi pot incălța. I-am aruncat in debara si, de atunci, acolo zac. De la alti producatori, toate incaltarile mi s-au potrivit perfect, de la Nike, nu. Conform Nike se pare ca ar trebui sa port, ca in bancul ala, nu pantofi ci geamantane.

      (Citează)

    • Cam asta este probema cu incaltarile sport de la firme de top. Intotdeuna trebuie sa ti le iei cu minim 1-2 numere mai mari decat ce stii tu ca porti.

        (Citează)

    • Depinde de calapod și chiar de model – unii sunt mai înguști, alții mai lați. Așa am pățit și eu la Converse, deși aceeași mărime, un model era mai îngust și mi-au rupt picioarele – ăia sunt teniși, am zis că or fi toți cam la fel.

      Dar s-ar putea ca Nike în general să nu ți se potrivească. Nu cred că are legătură cu marca, ci cum își stabilește fiecare măsura, pentru că e clar că 44 nu mai înseamnă aceeași dimensiune.

        (Citează)

  34. Horror. Nici Zoso nu ar fi purtat așa ceva.

      (Citează)

  35. 1 Ideali pentru trotineta non electrica :)
    2 Ba, ti i-au deschis in vama niste artisti de graffitti si si-au batut joc de ei. Trimite-i inapoi
    3 La pretul asta se merita, probabil au antigravitatie inclusa. :)

    Glumesc, sa-i porti sanatos.

      (Citează)

  36. Oameni rai, ii roade invidia. Sa-i porti sanatos, Mariciule, si sa-ti traiasca ala micu!

      (Citează)

  37. Niste ciorapi cu pisici ar merge la ei…

      (Citează)

  38. Scopul postarii fiind care?

      (Citează)

  39. Eu zic ca merg la bermude, cand iese in parc, la terasa…
    Incerc sa-mi imaginez cum ar merge o camasa hawaiana la ei… ar iesi o tinuta originala.

      (Citează)

  40. https://www.youtube.com/watch?v=NsfQZQzf9hg&ab_channel=SeekMusic

    parca te vad acum radule….cantand melodia asta …

      (Citează)

  41. Intamplator m-am nimerit in magazin si i-am vazut pe viu. 804 lei. Da’ plasticele alea din talpa……ori alea ori niste bucati de lemn tot aia. Tari ba nene. Si grei si incomozi.
    Asa de vara merg, da’ te injura picioarele daca mergi prea mult cu ei.

      (Citează)

  42. Treaba ta, dar te știam om serios. :)

      (Citează)

  43. Sunt buni de luat cand mergi la Mega! ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus