un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Control este jocul gratuit pe Epic Store

11 Iun 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Și tot apropo de jocuri, cel gratuit pe Epic Store până pe 17 iunie este Control. Ar trebui să-l luați, Control este un joc celebru.

A fost lansat acum doi ani. Subiectul este legat de o agenție secretă ce studiază fenomenele paranormale, iar tu ai de rezolvat un fel de invazie de acest tip într-un soi de clădire magică. Dacă tot bagă supranaturalul în lumea reală, jocul îți dă și niște puteri aproape magice, ei le zic psihokinetice.

Jocul este considerat foarte bun și de asta ar trebui să-l jucați. În plus, a fost unul dintre primele cu ray-tracing de calitate și este folosit și acum în benchmark-uri, așa că veți avea și grafică bună în joc, dacă îl potriviți pe o placă video bună. Mai are și un mediu înconjurător distructibil, ceea ce arată bine în special când începi să dai cu puteri în stânga și dreapta.

Am zis că-i gratuit? Am zis.

  5 comentarii

 1. A fost gratis si cu ps+ . Jucat si de mine, nu e chiar asa wow.

    (Citează)

 2. Luat! Mersi :) Who doesn’t want to Control everything?

    (Citează)

 3. Ziua buna,

  Am mai descarcat in trcut 2 jocuri free de pe epic games si au mers din parti.
  Zice ca-i lipseste nu stiu ce fisier.
  Am I missing something?

  Am sa vad si cu asta care-i treaba.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus