un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Arta vitraliilor nu a murit

11 Jun 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

5 comentarii

Cred că n-am schimbat niciodată mai mult de două vorbe cu soția lui Andrei Cismaru și nu știu cu ce se ocupă. Din ce văd pe net, însă, pasiunea ei transformată și în mic business este de artist vitralier. Adică face vitralii.

Are site, maruan.ro și Instagram. Mi-au plăcut cele de mai jos, cred că vitralii de acest tip ar arăta foarte bine într-o casă făcută cu un design art deco (Matilda e cu design-ul interior, face acum un curs complicat și s-au prins și de mine detalii), poate pe post de paravan despărțitor între două camere deschise sau la un ochi de geam (gen pe scară sau deasupra unei uși), câtă vreme gândești bine astea alături de un designer de interior.

Acum vreo 10 ani mi se plângea cineva într-o discuție că dispare arta vitraliilor în România, că acum e doar sticlă pictată simplu. Uite că nu dispare, doar se transformă, ba chiar eu zic că are potențial mare în decorațiuni interioare, unde astfel de obiecte artistice create la comandă sunt foarte căutate.

    5 comentarii

  1. Ce preț are un vitraliu?

      (Citează)

  2. Deea:
    Ce preț are un vitraliu?

    Păi probabil contează foarte mult dimensiunea, complexitatea… Nu cred că îți poate spune cineva un preț la metru liniar și atât.

      (Citează)

  3. Foarte frumoase!
    Ultima data cand am pus wallpaper cu vitraliu a fost după deschiderea culturala de la Catedrala Canterbury*
    (*ontains over 1,200 square metres of stained glass depicting inspirational stories..)

      (Citează)

  4. Chiar faine vitraliile

      (Citează)

  5. Deea:
    Ce preț are un vitraliu?

    Daca intrebi…probabil nu iti permiti :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus