un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A apărut trailerul la Eternals

24 May 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

Eternals este un nou film Marvel, ținta de lansare fiind 2021. Acum i-au lansat trailerul. Printre “eterni” (eternali?) sunt și Angelina Jolie și Selma Hayek, plus doi actori din Game of Thrones, adică Kit Harrington (Jon Snow) și Richard Madden (Robb Stark).

Comics-urile cu Eternals au fost inventate de Marvel în 1976. Povestea, în mare, este următoarea: Eternals sunt niște ființe nemuritoare, care trăiau în secret pe Pământ de mii de ani. Aveau și super-puteri, X-Men style, după cum se vede și în trailer. Dușmanii lor de moarte erau Devianții, ființe similare (scările și brânza de capră sunt dușmanii mei de moarte, pentru cine este curios).

Din trailer nu-i clar care este intriga, dar probabil vom vedea cum au apărut acești Eternals, că trebuie un origin story, și o luptă de-a lor cu Deviants. Uitați ce zice pe IMDB:

Following the events of Avengers: Endgame (2019), an unexpected tragedy forces the Eternals, ancient aliens who have been living on Earth in secret for thousands of years, out of the shadows to reunite against mankind’s most ancient enemy, the Deviants.

Iată mai multe filme care ar trebui lansate în acest an.

    10 comentarii

  1. Eternals in universul Marvel e ceva spectaculos, ființe mai presus de toți, etc.
    Nu pot sa iau filmul asta in serios când eternalsi sunt job snow, Rob stark si Angelina.
    S-a dus naibii tot misticismul și atmosfera, chiar așteptam de mult filmul.

      (Citează)

  2. Poate ma uit, desigur nu la cinema ca nu dau banul pentru asa ceva. Astept sa apara gratis pentru toata lumea, nu tin sa fiu eu printre primii care vizioneaza “capodopera”.

      (Citează)

  3. The eternals sunt cam obscuri și necunoscuți ca personaje Marvel, nu știu mai nimic despre ele. Iar actorii sunt ieftini sau expirați, greu de găsit motiv de văzut cu entuziasm filmul.

      (Citează)

  4. Ce păzesc Eternals ăștia, din moment ce Thanos și șeful său Galactus se pișă cu boltă prin Univers? Cred că-s un fel de lgbtq+/- în criza identității asexuate sexualizate.
    Deci, va fi un film sub egida „o labă tristă-n cerc”. :D :D :D

      (Citează)

    • Povestea este simpla si are logica… sau nu.
      Eternalii stau ascunsi pe pamant si nu intervin niciodata, nu observa nimeni ca au super puteri. Apoi apare Thanos care distruge jumatate din viata din Univers (adica inclusiv jumatate dintre Eternali), iar ei considera ca nu este cazul sa intervina.
      Doar cand apar Deviantii se decid baietii nostri sa isi faca de cap si sa salveze lumea.

        (Citează)

    • @Andrei G: datorită faptului că-s Eternals, ei ar fi trebuit să știe de existența lui Thanos, Galactus, Silver Surfer ș-alți „eternalși” d-ăștia, nu să frece menta prin grotele Pământului. Deci povestea e slabă rău și fără logică.

        (Citează)

    • Ei cica stiau, dar nu au vrut sa se implice pana acum.
      Un fel de “prime directive” a Federatiei din Star Trek.

        (Citează)

  5. Chiar ma intrebam de ce are tag-ul FOOD & LIFESTYLE apoi am citit textul despre branza de capra.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus