un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 5 mai 2021

5 May 2021  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

85.600 de doze făcute ieri, inclusiv primele 45 de Johnson & Johnson.

Sper că toată lumea a avut un Paște/1 Mai bun. Eu aș mai dormi un pic și astăzi.

    10 comentarii

  1. Buna ultima fraza. De parca in restul anului ai fi la program.

      (Citează)

  2. Încet, încet, România rămâne în urmă cu vaccinarea. Mai prost in UE stau doar Cipru, Croația, Letonia și Bulgaria. Și asta în condițiile în care se vaccinează cine vrea când vrea.

      (Citează)

    • Aici din pacate nu mai putem sa dam vina pe autoritati. Poate doar ca nu au facut o campanie de informare mai agresiva, dar pana la urma fiecare este responsabil de sanatatea lui.

        (Citează)

    • Am rude care pana saptamana trecută credeau ca exista covid doar ca e ca un fel de răceala. Au primit o palma grea. Au petrecut Paștele cu masti de oxigen pe gura și sunt încă la pat in stare gravă…probabil sunt mulți ca ei in țările astea estice in care ortodoxia este atât de puternica. E nevoie să se mai schimbe generații in România ca sa înțelegem ca Dzeu îți dă dar nu îți baga in traistă…

        (Citează)

  3. MacBook cu configurație identică are reducere de 24% la evomag și de 10% la istyle; prețul final este același: 4999 lei, preț similar și la altex. unde e reducerea aniversară a lui evomag?

      (Citează)

    • Produsele Apple sunt un reper bun pentru că Apple nu face reduceri, nici măcar de BF. De asta reducerea (dacă e) e undeva pe la 10%, funcție de politica magazinului. Nu există nici lichidări de stoc, de asta prețurile variază puțin în timp. În afara „produselor vedetă” care de obicei sunt câteva bucăți, chestiile Apple nu sunt reduse cu mai mult de 10% ca preț absolut – acum ce scriu ăia cu aniversările…

        (Citează)

    • De aia e bine sa astepti lansarea urmatoarei generatii inainte sa cumperi modelul actual.

        (Citează)

    • Televizor LED Philips 109 cm (43″) 43PUS7855/12, Ultra HD 4K, Smart TV, Ambilight, WiFi, CI+

      preț evomag: 1599 lei, redus de la 2899 lei (45%)
      preț altex: 1599 lei, redus de la 1899 lei (15%)

      evomag devine noul emag din punct de vedere al ”ofertelor”!

        (Citează)

  4. Smartwatch Huawei Watch GT 2e:
    – 519 lei la evoMAG, redus de la 1099 lei
    – 306 lei la Altex, redus de la 799.99 lei

    Faza cu premiile iar e dubioasa, care sunt acele premii “WOW” de 80.000 de lei?

    In regulament nu gasesc nimic:

    https://www.evomag.ro/upload/marketingCampaign/140/regulament.pdf?1620220202

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus