un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 aprilie 2021

6 Apr 2021  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Comparație foto între OnePlus 9 Pro și Samsung S20, că asta am avut:

  13 comentarii

 1. Mie nu-mi merge sa aplic voucherul, scrie ca nu se aplica pe produsele din cos… wtf?

    (Citează)

 2. La prima incercare mi-a aplicat corect voucherul dar a incercat sa-mi retraga pretul intreg de pe card. Am anulat comanda, am incercat din nou. Voucherul trebuia sa faca reducere de 100 lei, dar de data asta a facut de 95 lei (fara schimbare de pret intre timp). Au probleme mari

    (Citează)

 3. nwradu:
  Hai că după ce a dat de 3 ori eroare, la a patra a aplicat voucherul.

  la mine a aplicat voucher-ul dupa 30 de incercari si cand sa ii dau finalizare comanda, mi-a aparut pretul intreg. Skip for today, sa repare shaormeria.

    (Citează)

 4. Legat de stirea cu salarii, le dai idei la bugetari.

    (Citează)

 5. S-a gândit will.i.am să facă o mască.
  https://www.instagram.com/xupermask/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus