un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Horizon Zero Dawn gratuit pe PlayStation și la ofertă pe PC

20 Apr 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Horizon Zero Dawn, lansat în 2017, a fost unul dintre cele mai bune jocuri de PlayStation 4.

Acțiunea are loc vreo mie de ani în viitor, într-o lume post-apocaliptică în care oamenii trăiesc în triburi, lipsiți de tehnologie importantă, iar roboți de mari dimensiuni (think dinosaurs), mașinării rămase din trecut, se comportă ca niște animale cibernetice. Personajul principal este Aloy, care are desigur de descoperit o poveste mișto și de salvat planeta de conspirații și AI-uri din trecut.

Un expansion, The Frozen Wilds, a fost lansat ulterior.

Îl puteți lua acum în două moduri. Pentru PS4/PS5 este disponibil gratuit în programul Play at Home. Puteți descărca jocul de pe site-ul PlayStation și este veșnic al vostru. Nu este nevoie de vreun abonament PS Plus sau altceva decât un cont de consolă. Oferta dispare pe 15 mai.

Anul trecut jocul a fost lansat și pe PC. Epic Store îl are acum la ofertă, 145 de lei, și include jocul original și expansion-ul său.

  5 comentarii

 1. Shit…L-am cumparat acum cateva zile de la un magazin la pretul de 50 ron.
  :))

    (Citează)

 2. Maestre.. Dawn as in .. răsărit, nu down. :)

  @SS pățăști! Mulțumim pentru susținerea industriei de jocuri,

    (Citează)

 3. Am inceput sa il joc, jocul este bine facut insa jocurile open world de genul sunt prea plictisitoare pentru mine, marea parte din joc alergi de nebun din colt in colt al lumii culegand bete si plante medicinale, pentru cine are rabdare e super ok.

  La fel am patit si cu the witcher

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus