un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 4 martie 2021

4 Mar 2021  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

So, funny story. Starship SN10 a zburat cu succes. Decolare, ascensiune, cădere liberă, redresare, aterizare verticală la punct fix. Succes total!

Apoi a explodat după câteva minute, pe sol. Tradiția trebuie respectată. Click aici pentru explozie.

1.022.000 de persoane vaccinate, din care 619.809 persoane cu două doze.

  8 comentarii

 1. Samsung deja avea o fabrica in Texas.

    (Citează)

 2. Cand incep reducerile la PCGarage?

    (Citează)

 3. Drace, nu putea sa vaccineze atatea persoane indiferent cat de puternic a explodat.

    (Citează)

 4. ‘tuvar natia cu caterinca asta cu spacex, popor necioplit care stie doar sa faca bascau de ceva.
  si vezi ca aterizarea aia nu a fost perfecta, ca nu a aterizat pe chicioare.

    (Citează)

 5. Okta a cumparat Auth0
  https://techcrunch.com/2021/03/03/okta-acquires-cloud-identity-startup-auth0-for-6-5b/

  Usor usor se duopolizeaza piata de identitate digitala

    (Citează)

 6. trebuie sa recunoastem, Samsung sunt genii in a deruta clientii cu un milion de denumiri diferite pentru telefoanele lor. trebuie sa faci cursuri de specialitate ca sa afli ce telefon ti se potriveste.

    (Citează)

  • Scopul e sa te zapaceasca pana renunti si mai scoti cateva sute de euro din buzunar sa-ti iei S sau Note, sa nu para ca ai picat de fraier.
   Glumesc, XCover sunt misto pentru cine are nevoie, doar ca de obicei se zgarcesc la specificatii.
   Asta pare ok, l-as lua daca scade la 1000 de lei, ca telefon de luat pe coclauri. Bateria e cam mica, dar oricum car baterie externa de obicei dupa mine.

     (Citează)

  • Obiectivul lor a fost să acopere toată gama de prețuri, cred că alegerea modelului ține de buget. Dacă vrei să dai 1000 de lei pe telefon e una, dacă vrei să dai 500 de alta. E puțin probabil ca cineva care cumpără în funcție de buget să știe ce combinații de procesor-RAM-stocare-cameră-etc. vrea.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus