un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

10% reducere la Finestore cu codul FSMARTIE

4 Mar 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

7 comentarii

Finestore a anunțat pe pagina lor de Instagram (bună de urmărit pentru promoții) un cod de reducere de 10%: FSMARTIE scoate 10% din orice comandă dată până pe 8 martie.

Au și oferte la câteva produse care par mai potrivite doamnelor și domnișoarelor. De exemplu, June sunt lichioruri de gin produse în Franța, unul este cu aromă de pere și cardamon, celălalt cu piersici și fructe roșii.

O altă idee este în lichiorurile Mozart de ciocolată. Matilda mai bea din când în când așa ceva. Până acum nu știam că au și o variantă cu ciocolată neagră, ba chiar văd că este și unul pumpkin spice chocolate cream, dar pe acela cumpărați-l la toamnă.

Au reduceri și la spumante Schlumberger, iar codul FSMARTIE va mai scădea suplimentar 10%. Dacă vreți însă ceva bărbătesc și să profitați de acest discount, vedeți că produsul zilei este un rom columbian Dictador 20 de ani, maturat foarte multă vreme prin metoda solera. Este deja redus de la 354 lei la 219 lei.

Au 266 de gin-uri listate pe site. O reducere de 10% poate fi o ocazie bună să încercați ceva nou, poate un Brooklyn sau un Etsu sau un Monkey 47 sau un The Botanist. În whisky-uri, poate un Aberlour A’bunadh, care-i o ediție specială maturată în butoaie de olorosso (un fel de cherry spaniol), care de obicei dă whisky-urilor o aromă dulce foarte plăcută. A’bunadh este nefiltrat, deci arome mai complexe, și îmbuteliat la la tăria butoiului, cam 60%, deci arde bine pe gât.

    7 comentarii

  1. As prefera sa sustin mai mult magazinele astea specializate in detrimentul emag.

    Sa nu fiu carnat, sunt curios unde gasesti tu DICTADOR 20 ANI ala la 350 de lei daca il recomanzi. Zi tu exista pe undeva macar aproape de pretul ala?

      (Citează)

  2. Tocmai a ajuns comanda cu un Brokmans (vazut la tine pe yt – foarte bun), un Patron XO Cafe si ceva vin Crama Oprisor

      (Citează)

  3. Mozart de ciocolata nu mi-a placut, nici cel de capsune pentru ca era prea chimic. Eu le pun in cafea, am luat si variantele in sticla alba si cea in sticla de sticla, poate imi va placea una din ele.

      (Citează)

  4. Sunt clientul lor de mult timp . Campania de acum 10% mi se pare cea mai mizerabila – pentru ca preturile au fost ridicate special . Mizerie – chiar nu pot face comanda in conditiile astea . Dar exista si altii .

    Au mai facut ei gogomanii si nu m-am suparat pe ei . Mi-au mai trimis si vinuri stricate , mi le-au trimis si dupa 3-5 zile de stat prin soare prin curieri , au trimis comenzile confirmate dupa 2-3 saptamani … pare asa … ca-n codru . Iar acum cu reducerile zero la suta :))) devin chiar enervanti .

      (Citează)

    • Acum ca zici, parca Glenfiddich ala de e aproape 300 de lei acum l-am remarcat cand era pe la 250 de lei. Si nu l-am luat pentru ca era nitzelush cam scump pentru incepator ca mine.

        (Citează)

  5. Am lăsat și eu un comentariu care a dispărut. Ciudat.

    Whitley Neal a fost mereu in jur de 70 de lei, redus de la 100. Acum e 100 de lei, redus de la 150.

    Client fidel la finestore și eu. Ia sa vedem cum e pe concurenta.

      (Citează)

    • Promoția este cam fake, am verificat prețurile la care am luat eu lichiorurile Mozart:
      Mozart Gold Chocolate Cream 0.7L (JN3336)
      1 x 59,11 Lei = 59,11 Lei
      Mozart Dark Chocolate 0.7L (UW7421)
      1 x 63,99 Lei = 63,99 Lei
      Mozart White Chocolate Vanilla Cream 0.7L (DQ7287)
      1 x 62,97 Lei = 62,97 Lei
      Mozart Chocolate Spirit 0.7L (MZ1975)
      1 x 69,00 Lei = 69,00 Lei
      E cam mare creșterea de preț și nu au crescut prețurile la transport rutier ca să zic că de acolo.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus