un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 martie 2021

23 Mar 2021  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

O prezentare a camerei Leica SL2-S:

Platforma de vaccinare va afișa în curând timpul estimat până la vaccinare și tipul de vaccin.

  14 comentarii

 1. un pic de off topic, poti face un articol despre nfts . operele de arta digitale semante cu block chain. eu nu mi dau seama de ce costa atat de mult,

    (Citează)

  • Am ceva în plan, dar mai degrabă despre posibilitatea de a semna cu identificator unic un obiect digital.

   În ce privește NFT-urile și de ce sunt scumpe, pentru că este o fiță. Sunt scumpe pentru că ești unicul posesor al ce-o fi acolo, chiar dacă este un produs digital precum o melodie sau o fotografie.

     (Citează)

  • Eu banui ceva posibilitati de spalare bani.

     (Citează)

 2. Confirm crashurile de aplicatii pe Android.
  De dimineata am vazut un upgrade pentru WebView, si dupa asta totul pare ok.

    (Citează)

 3. La ce reducere mare ofera samsung la buyback in sua, normal ca au vanzare mare la s21

    (Citează)

 4. BOE nu au fost în stare să întrunească standardele cerute de Apple, dar Samsung nu are probleme de genul. Să mai vorbim despre lăcomie.

    (Citează)

 5. nwradu:
  Aș fi cumpărat și eu aici, dar estimarea de pe site-ul eMAG zicea că-mi dau 1.400 de lei pentru un S20 în stare excelentă. Pot să iau 2000 pe OLX.

  Exact ce ziceam. In america primesti 700$ pe s20. mai pui 100$ si ai umatorul model. Asa sa tot schimbi telefoanele in fiecare an. Asta e motivul pentru care au vanzare asa mare ca daca nu, nu cred ca aveau.

    (Citează)

 6. Si in America ce fac cu S20 tau pe care ti-au dat 700$?

    (Citează)

 7. Președintele Hynix vorbește să n-adoarmă.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus