un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 4 februarie 2021

4 Feb 2021  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Conținut de calitate pe Ziarul Financiar. Știu, nu-i al lor, e prin cross-posting, nu decid ei ce apare pe site-ul propriu trimis de restul firmelor din grup. Right!

 

    14 comentarii

  1. Complet digital nu e Flexul ala, ca astepti curierul analogic cu SIM-ul
    Nu inteleg de ce nu ofera eSIM.
    De asemenea, dincolo era mai ieftin. (dar tot fara eSIM)

      (Citează)

  2. Experienta pe site-ul / aplicatia Vodafone este pur si simplu oribila. Design si UX prost gandite si neintuitive. Site-ul se misca oribil si imi da niste erori exact cand vreau sa fac ceva util.

      (Citează)

    • site-urile si aplicatiile nu sunt pentru clienti, sunt pentru cacorporatia sa poata bifa ca “avem si site, si aplicatii”. si cineva sa ia bonusurile de “outstanding perfomance’

        (Citează)

    • nu e ca nu pot sau nu stiu sa faca un site cat de cat decent, este pentru ca nu vor.

      un site oribil il impiedica pe om sa afle cat plateste, pentru ce si pentru cat timp si in felul asta il determina sa se lase pagubas de la a cauta oferte mai bune

      nu e intamplator faptul ca de pe site nu poti afla, de exemplu, o informatie simpla cum ar fi aceea cand iti expira dracului perioada contractuala

      si la orange e la fel, de aia zic ca e intentionat

      si acum de cand cu liberalizarea pietei de energie electrica, s-a vazut ca si altii adopta aceeasi tactica, cu acelasi scop

      de asta oferta de energie electrica de la Enel / etc este de, de exemplu, 0.3 lei per kw dar in factura tu platesti 0.7

      e ca si cum te-ai duce la magazin sa intrebi cat costa o paine, ti se spune ca costa 2 lei, dar la casa platesti 3 lei si cand intrebi de ce, ti se zice pai mai este TVA si transport si accize si taxe si alte 100 de cacaturi

      ar fi absurd si strigator la cer, nu? si totusi la enel asa se da oferta, tre sa stii tu cat e transportul si certificatele verzi si nu mai stiu ce

      si la teleefonie de fapt tot cam asa e oferta si la abonamentele astea noi digitale (m-am uitat pe cel de la Orange – Yoxo): te costa X lei pentru atata internet si atatea minute nationale; ok, grozav, dar succes la a incerca sa afli cat te mai costa daca depasesti planul sau daca mai vrei telefon sau internet in roaming etc, ca sunt 1000 de optiuni si te lasi pagubas rapid daca cauti pe site

        (Citează)

  3. Radu, ar fi interesant sa faci un articol despre schimbarea la Sectorul 4 legata de salubrizare. Preluarea de catre Rosal a salubrizarii, obligatii legate de reciclare, etc.

      (Citează)

  4. andreiexe:
    Experienta pe site-ul / aplicatia Vodafone este pur si simplu oribila. Design si UX prost gandite si neintuitive. Site-ul se misca oribil si imi da niste erori exact cand vreau sa fac ceva util.

    100 pentru comentariu.

    Sunt client fidel Vodafone (persoana fizica) de mai bine de 10 ani (am 7 abonamente) , dar experienta din ultima vreme atat cu site-ul cât și cu aplicația e jenanta. Inclusiv amaratele alea de cookie care ma scot din minți ca trebuie sa le bifez de fiecare data.
    Încearcă sa găsești un smart watch la ei pe site. Nici macar search nu aduce rezultate – doar dacă intri din google le găsești.
    E Sim pentru smart watch e o poveste frumoasa dar total inexistenta în realitate pentru ca nu sunt în stare sa facă dublare de număr asa cum a reușit competitia dar și Vodafone în alte tari.
    Deci… rușine!

      (Citează)

  5. Legat de Harmony OS: cei de la Huawei s-au lăudat că o să dezvolte un OS nou total diferit de android, și chiar au încercat să ascundă pe ici-colo că e android.

      (Citează)

  6. Ce tarife jenante are Vodafone cu abonamentul vieții Flex. Eu cred că ăștia sunt încă pe piață din inerție, din cauza clienților ca mine care n-au timp/chef să studieze alte oferte și să migreze către alți operatori. Sunt client Vodafone de pe vremea Connex, dar am văzut recent la Orange abonament digital cu nume de jucărie, ceva yoxo, sigur știți. Acolo, tati, tarife și beneficii.

      (Citează)

    • Niciunul din ele nu ofera eSIM.

      Ca si avantaj, Vodafone ofera acces la 5G pentru Flex, Orange nu ofera 5G la Yoxo. Sau cel putin mie nu mi-a mers cat am testat.

        (Citează)

    • Eu mai stau pe Vodafone, doar datorita claritatii din timpul convorbirilor. Daca vorbesc cu cineva care e pe Orange sau pe Digi, se aude oribil, abia inteleg ce zice persoana respectiva. In schimb, cu persoanele de pe Vodafone, ma aud clar, perfect.
      In rest, sunt niste nesimtiti si jegosi, care fura curent. Imi incarc cartela pe 2 ale lunii, iar pe 30 ma trezesc ca imi expira creditul.

        (Citează)

    • @Jupaneasa, sunt cativa ani de cand pentru clientii prepaid Vodafone a “micsorat” luna la 28 de zile.
      Mai au si cateva extraoptiuni de 35 sau 42 de zile.

        (Citează)

  7. Tocmai ce am primit mesaj. Si orange se pare ca recurg la aceasi metoda cu luna de 28 de zile DAR cu mentiunea ca daca incarci cartela pre-paid de pe un abonament sau din nu stiu ce aplicatie ai tot 30 de zile.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus